За мажите: што не би ви се допаднало во карактерот на еден жена?

• Креатор на темата Креатор на темата The`bItCh
  • Време на започнување Време на започнување

За мажите: што не би ви се допаднало во карактерот на една жена?

• Вкупно гласачи
    73
VMRO напиша:
Abe devojce kolku i da ima smisol za humor, kaj nas vo Karpos koga ke dojde ednas....posle na 5 kilometri radius ke ja zaobikoluva naselbata:)
i toa sho vikash zatoa ja retko koa nosam devojche da upoznaam so maalski drugari :))))

Штета што не може да се гласа за повеќе од една опција...одбрав љубоморна но исто толку ме нервира и девојка без смисол за хумор(општо МРАЗАМ луѓе без смисол за хумор) и премногу љубопитна(уф како ме иритира кога девојката го пика носот насекаде)

Site ti e se negativni karakteristiki ali nikad ne bi dozvolil da me vlece za nos.

Гласав за иронична бидејки во моментов ми текна на една другарка, со којашто сум цел живот заедно (татко ми и татко и се најдобри другари). Покрај останатите лоши особини коишто ги поседува, како самобендисаност, и претерана радозналост, ова со иронијата навистина ме вади од такт. Нема шанси некогаш да бидам со таква девојка.

@Garfiеld пофалби за девојчето од Crazy Shit.

Премногу радознала т.е. си го пика газот таму кајшто се перат *****. :pishtoldz

Абе стварно треба да направите да може да се гласа за поише опции. Или барем за две. Морам да кажам дека без смисла за хумор и претерано самобендисана се најлошите работи што може да се најдат кај повеќето девојќи у денешно време.

P.S. Мислам дека треба освен залоши особини да се отвори тема и за добрите работи кај девојќите што им се допаѓаат на машките. Али без гласање туку само онака...

Da vi kazam ne znaev koga glasal za koe da se odlucam oti site se tocni pa na kraj za prvoto

абре нека биде не само нека не биде некоја ќутлива и повлечена да нема тема да започне. А ако е ќутлива значи е срамежлива, ако е срамежлива значи можеби е самобендисана и од тука произлегуваат сите негативни особини. Важно е само да биде комуникативна и ништо повеќе според мене.

da pati od komleks на ниска вредност
да ми збора само за некој други личности нешто што направиле
да не љубомори на други цури
да не се еби со сруг :)
и то

Немање смисла за хумор...Другите особини се средуваат:pishtoldz:sakas_ust

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom