За мажите: машинка за бричење или стариот добар брич?

Машинка кога имав 15 години и 2 влакна ... Сега брич-класика

35705_main.jpg

Оваква машинка користам ја купив од швајцарија едно 150 франка и одлична е си ставаш внатре гел веќе 5 години ја користам.

После упорен тренинг и извесен број касапења сега не се двојам од класичниот брич, оној што се оштри на кожен ремен.

Кога сум во брзање и без пена брзо и одлично си ја врши работата.:kesa:

Абе најзакон бре...машинката од 50-тите...на дедо ми,е сега се касапам често,ама затоа редовно стерилизирам.

Да не знае некој кај може да се најде полнач за на упалјач во кола, се работи за оваа машинка

Philips
fyhb1t.jpg

порано машинка, а сеа Gillette Fusion Power. Многу можам да го фала. Вреди за рекламата

Пет години користев машинка ама до пред некој ден ја пензионирав инаку уште е функционална може некогаш ќе се најде,а сега користам Gillette Fusion Power и немам зборови се нај нај земајте,пробајте па ќе видите.

Сега за сега со брич, досега немам пробано со машинка. Во план ми е во блиска иднина да најдам машинка и со неа да се бричам ...

Брич само машинка не користам иако имам една која прилично добро работи.

Откога почнав да се бричам (а тоа е од 16 години) не сум пробал ништо друго освен брич. Користам Wilkinson Sword Quattro, и одлично ме служи. Неам финансии за машинка, понатаму ако најдам некоја пара би купил машинка. :)

Знае ли некој дали некаде се продаваат бричови на отварање, берберските?

Некој да ми каже некоја добра ефтина машинка за бричење и цели нејзини перипетии? :D

--- надополнето ---

statusQuO напиша:
Некој да ми каже некоја добра ефтина машинка за бричење и цели нејзини перипетии? :D

никој бе?

тапа ми е со машинка! брич- класика:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom