За мажите: дали сте одглумиле оргазам и како го направивте тоа?

• Креатор на темата Креатор на темата Toreador
  • Време на започнување Време на започнување
Еве другаров ДеКО нека каже, се случило да апстинира околу 5-6 месеци и потоа има секс, ќе експлодира во краток временски период, да речеме....... И после нема да бара уште рунда...... И уште една....... И уште една...... Се додека малиот не е станат (ко што рече некој во претхоеден пост хахаха):smir:

Mind over matter :) Држи повеќе =) Шо да ти кажам хаха

+Не реков дека од коа ќе падне не стануе ... нормално дека за 2-3-5мин пак е камен ... али после cumming паѓа =) Шта је ту је ... да се напунат батерии.

Ретко се слагам со поголемиот дел од постовите на некоја тема, ама овде стварно морам да си поддржам родот мој. Се сексам дека ми се сака бре, и дека ме привлекло тоа жената до мене, и дека имам нешто шо треба да го извадам од мене (не само калории). И со мојот манијакален ум, ретко мислам на нешто друго во тие моменти, и ретко ми се одвлекува вниманието, па да не можам да свршам. И уосталом, јас сум рационален тип - ако не свршам, за џабе сум го трошел времето.

Башка...едино може да не свршам ако девојката има жилет во неа, па да се испарталам. Или да сум пијан, па да заспијам во тек на „чинот“ (е то е веќе ситуација на свршен чин :S).

Е вака некако, според мене размислува најголемиот дел од машката популација. И затоа, глумењето оргазам од страна на машкото е чиста фарса. И жени не увек барајте мажите да ги праат истите глупости шо ги прајте и вие. Тоа вашиот ум и глумење, само вас ви ги дала природата. Нас ни дала нешо друго - две цистерни шо треба да се празнат.

едит: и да, не се спушта увек одкоа ќе свршиш...може да бара втора рунда.

Mind over matter :) Држи повеќе =) Шо да ти кажам хаха

+Не реков дека од коа ќе падне не стануе ... нормално дека за 2-3-5мин пак е камен ... али после cumming паѓа =) Шта је ту је ... да се напунат батерии.

Чек бре сакаш да кажиш дека не си бил некогаш толку запален, шо од ко си свршил не ти останал уште станат?

Не постои такво нешто !!!!!!!!!!!!!!!!

Ууу колку само постои.Кај мене зависи и од девојката,ако ме пали ненормално тогаш тешко и да се спушти.Незнам за кај другите ама кај мене се има десено многу пати коа имам некоја бомбастична со мене:)А ако е некоја онака лајт слабо...

Чек бре сакаш да кажиш дека не си бил некогаш толку запален, шо од ко си свршил не ти останал уште станат?

Останал де =) АЈ сеа прашај колку долго :D:D:D:D

Си кажувам со мене како е =) Не мора да се согласиш не ? ^^

едит:Тоа за не постои онака беше напишано .. аман не напињајте за тоа =)

Останал де =) АЈ сеа прашај колку долго :D:D:D:D

Си кажувам со мене како е =) Не мора да се согласиш не ? ^^

Шо ми е мене гајле тебе аљ ти сејт станат аљ не. На првиот пост ми одговори дека не постои такво нешто и зато те цитирав, а не кажа само за тебе.

:smir:

А ти па најголем активиста си за машките полови органи и се знаеш:smir::smir: Ретко некој дека ќе биде искрен и ќе ти каже што како..........
Ја искрено два пати во живот ми се десило да исфрлам, тоест народски кажано од коа ќе свршнам, да ми остане камен тврд..... Првиот пат е поради тоа што бев во кревет, и се беше ептен секси и напалено, и мислам крв немав во глава туку во ташакот ми отишло се хахахах и нормално продужив и втора рунда, ама нормално спермата која беше исфрлена беше помала во однос на првиот пат......
Вториот пат коа ми остана камен, е прибидејќи немав секс сигурно 5 месеци и едноставно и партнерката беше вобудена, и тако даље.....

Шо ми е мене гајле тебе аљ ти сејт станат аљ не. На првиот пост ми одговори дека не постои такво нешто и зато те цитирав, а не кажа само за тебе.

:smir:

Додадов едит .. за да се разбереме =)

А ти па најголем активиста си за машките полови органи и се знаеш:smir::smir: Ретко некој дека ќе биде искрен и ќе ти каже што како..........
Ја искрено два пати во живот ми се десило да исфрлам, тоест народски кажано од коа ќе свршнам, да ми остане камен тврд..... Првиот пат е поради тоа што бев во кревет, и се беше ептен секси и напалено, и мислам крв немав во глава туку во ташакот ми отишло се хахахах и нормално продужив и втора рунда, ама нормално спермата која беше исфрлена беше помала во однос на првиот пат......
Вториот пат коа ми остана камен, е прибидејќи немав секс сигурно 5 месеци и едноставно и партнерката беше вобудена, и тако даље.....

А кој рече дека се знам? Кажав само дека е можно да останит станат и по свршвење, и се пушти Деко дека не било така...ева, ева.

А кој рече дека се знам? Кажав само дека е можно да останит станат и по свршвење, и се пушти Деко дека не било така...ева, ева.

Се исправив после ^^За да не напаѓате.
Мери Џејнке ... абе ти кажав што како е со мене =) Може ми фали воља/згодна женска/временски услови итн итн =)

Е да бе... а сум стигнал пред свршување... зарем има машко кое ќе прекине во моменти пред свршување... па уште ќе се завртел настрана и ќе спиел, ја промаши и темава и психата на нормално машко бе :)

Ништо немам утнато верувај,ако тебе не ти се случило не значи дека не е така.
Знам дека твојата логика е ако е дигнат дека БИ требало да свршиш ама не е секогаш така :nenene: мојот најдобар другар (нормален е ништо не му фали :) ) му се има десено да му е дигнат и сите тие работи ама да неможе да сврши.И сега ???
Пошто ти збориш дека веќе си стигнал пред свршување ама темава ако прочита е кога не можеш да свршиш или пак воопшто неможе да ти се дигне :helou:

Не стварно за тие шо викаат дека машко може да одглуми ај баш пишете поеќе и посочете што како, а не само можат и слично.

Не стварно за тие шо викаат дека машко може да одглуми ај баш пишете поеќе и посочете што како, а не само можат и слично.

Епа ете во воведниот пост ги имаш сите техники :helou: Јас поточно за другаров ми кажа ете нешто не му штимало и неможел да сврши и олеснителна околност била doggy style и ми вика:кога сфатив дека не ја бива ја поработив уште малку онака убрзал,пуштив некоја воздишка она вика си сврши ,го извадив,одма отишол у вц као да го фрли кондомот и крај.
Чудно е и ретко се случува ама сепак се случува.И нема зошто нас женските да не кривите што понекогаш глумиме,тоа е за ваше добро да не ве деградираме :) епа ете истото и кај вас се случува само не толку често.

Епа ете во воведниот пост ги имаш сите техники :helou: Јас поточно за другаров ми кажа ете нешто не му штимало и неможел да сврши и олеснителна околност била doggy style и ми вика:кога сфатив дека не ја бива ја поработив уште малку онака убрзал,пуштив некоја воздишка она вика си сврши ,го извадив,одма отишол у вц као да го фрли кондомот и крај.
Чудно е и ретко се случува ама сепак се случува.И нема зошто нас женските да не кривите што понекогаш глумиме,тоа е за ваше добро да не ве деградираме :) епа ете истото и кај вас се случува само не толку често.

Ама па и да не свршил.Незнам јас што е тука чудно да и каже дека не свршил.Јас сум свршувал секогаш кога требало,со исклучок кога сум пијан и едвај коа ќе ми се дигне.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom