За кој тим од Македонија навивате и зошто токму тој?

• Креатор на темата Креатор на темата Институт
  • Време на започнување Време на започнување
Вардар еден и единствен Вардар живот е:vozbud::vozbud::vozbud:

Нормално, Тетекс.

јас навивам за вардар затоа што .................незнам.........................од мал сум за вардар
а незнам ни јас зошто:toe:

Беласица.. затоа што е од Струмица порано тренирав таму фудбал, уште од мал сум за Беласица имам одено на натпревари... не се откажувам од Беласица :helou:

ПОБЕДА ПРИЛЕП

Затоа што другите екипи едноставно не постојат за мене

Караорман!Аку годинава ќе игра во Регионската Лига...

Навивам за Беласица бидејки е од мојот град ( тоа е патриотска основна причина). Плус е најуспешниот фудбалски клуб од нашиот град и еден од најголемите извори на фудбалски таленти од Македонија. И уште еден плус е што бев член на Ајдуци кога Беласица беше во најдобрите години:vozbud:

ФК Вардар(of course) бидејќи дедо ми и татко ми навивале за истиот клуб. Потоа иде Славија и Филип Втори.

Види си го аватарот изгледа не е ЕДНА и ЕДИНСТВЕНА :smir::smir::smir:

А иначе Вардар од единствена причина што е Вардар

Прааме мабет за македонски клубови ако не читаш:smir:

Pobeda,zatoa sto taa e mojot zivot,radi prekrasnite momenti sto mi gi ponudila vo minatoto,site radosti i tagi,zaradi nezaboravnite gostuvanja vo makedonija i nadvor,i raznite gluposti sto se pravele!!Ednostavno drug klub za mene ne postoi..(osven koga igraat vo evropa)

:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Инаку јас сум за Тиквеш:baeh: а исто така имам симпатии и кон Работнички,Македонија и Победа(не за друго оти сум пола мајмунче:pos2:)

Абе и јас сум пола мајмунче ама ги е***е му го земе знамето :pos2::pos2::pos2: Инаку си навивам за ФК Тиквеш јас пошто сум Кавадарчанец со тапија а и нема Кавадарчанец шо не навива за ТИквеш тоа е семејно наследство без разлика во која лига играјме.:salut:

Samo eden club samo eden grad samo pelister samo bitola.go sakam pelister od dnoto na dusata od 5 godini mu odam na utakmici.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom