За кој тим од Македонија навивате и зошто токму тој?

• Креатор на темата Креатор на темата Институт
  • Време на започнување Време на започнување
Mislam deka ovaa tema e glupa!!!
nema logika,normalno deka sekoj si naviva za timot od negoviot grad...
bi trebalo da se napravi tema na primeer: za koj tim navivas,no da ne e od tvojot grad..moze da se kazi posle omileniot....

За Тетекс! Зошто? Затоа што на стадионот пораснав... освен последниве 2 години не сум ни ступнал....:toe:

Za Pelister, zatoa sto ja imaat najdobrata navivacka grupa Ckembari i poradi duhot so koj ckembarite go bodrat svojot tim sekogas i sekade.
Inaku navivam i za Tikves zatoa sto se od mojot grad, a ovaa godina imam simpati i kon Rabotnicki poradi toa sto nastapuva kavadarcanecot Gjorgi Mojsov i za Makedonija Gjorce Petrov kade nastapuva Daniel Mojsov.
Koga makedonskite klubovi nastapuvaat vo evrokupovite normalno navivam za niv, bez razlika dali stanuva za Pelister, Vardar, Rabotnicki, Pobeda, Sloga ili Baskimi...

Za Vardar bidejki e od skopje a i voedno najdobar klub vo Makedonija..

Ne sum koj znae koj veren navivac kako onie koj odat na sekoj mec kade igra Vardar vo MFL tuku gi gledam na A1/A2. No na poznacajnite mecevi odam pocesto(UEFA, CL Kvalifikacii)

ПЛАВИИИ ПЛАВИИИ ПЛАВИИИ ПЛАВИИИ
навивам за БЕЛАСИЦА уште од мал

Napredok Kicevo, posto sum od Kicevo.

За Вардар затоа што е ЕДЕН И ВЕЧЕН, ГОЛЕМ А СЕПАК МАЛ ЗА ВО СРЦЕ ДА СЕ НОСИ!!!

(се надевам дека вие останатите нема да побрзате да ја ископирате и оваа парола на некој од вашите наредни транспаренти)

ПОБЕДА-ПРИЛЕП заради Прилеп, прекрасниот амбиент на стадион во минатото и тагата и радоста што ни ја приредуваше.Се живееше за Победа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom