За кое парче облека трошите најмногу пари?

На патики и маички... дефинитивно... шкафот ми е препун од маичките... а патики имам 5-6 пара :P

па патики,фармерки

Патики... Ама купувам на година, може и повеќе.... А и за панталони зашто ретко наоѓам некои што ми стојат а чим најдам ги износувам :)

za se sto bi mi bilo potrebno za da si go dokompletiram stajlingot.obicno pogolemiot broj parcinja obleka mi se podarok od stranstvo,jas samo se dokompletiram.

пари најмногу трошам на патики......сакам секогаш д имам добри патики, пошо цело време сум во нив....може и за некое добро дуксерче!!!!!

За патики не толку...купвам по 2-3 пара бели зш и си ги носам дур не се скинет или слично, ама маички... ми се чинит само то купвам. :jaj:

На било што што ми се допаѓа, едно време купував капи нон стоп (иако сега повеќето ги имам раздавано и не знам кај ми се :) ) Дома имам еден тон гардероба така да на секаква облека трошам мн пари :)

патики и друг вид на обувки :vozbud: :vozbud: зависи и за што иам потреба во одреден период

Кошули дефинитивно ако идеме според потрошени пари вкупно, а по потрошените пари за едно парче патики. Купувам скапи патики, ама бар знам квалитет се и ќе ги носам.

На патики, најмногу пари давам.

Инаку од фармерки не носам многу: во главном носам три четири пара: светли, темни и едни измеѓу. И бели.

Џемпери маици носам повеќе, ама ги купувам на распродажба и не давам многу пари јеах :)) Се случува да купам и годинашен модел :)некад

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom