За кое парче облека трошите најмногу пари?

Чевли...Високи,елегантни,секси!

Највеќе пари давам за чевли (сандали, кондури, чизми...), за накит и за фармерки. А понекогаш и за палтенца, јакнички...
Инаку гледам дека сите девојки сте ги испуштиле парфемите. Зарем не сакате скапи парфеми? Јас да. :pipi:

Највеќе пари давам за чевли (сандали, кондури, чизми...), за накит и за фармерки. А понекогаш и за палтенца, јакнички...
Инаку гледам дека сите девојки сте ги испуштиле парфемите. Зарем не сакате скапи парфеми? Јас да. :pipi:
Темава е за облека затоа никој не спомнал парфеми:smir:
Најмногу трошам пари за фармерки и блузички некогаш може да ми текне и некое фустанче да купам:pipi:

Порано, патики.
Тој период траеше до крајот на студената војна, т.е. дур можев да си најдам број.

Сега, кошули и поло маички.
Сите можни бои ги имам, па последно време и дупликати почнав да собирам.

Патики. А сега планирам и пак нови да си купам :vozbud:

Na patiki trosam najmnogu pari.
Mnogu cesto kupuvam i gluposti:pos2::pos2::pos2:detali pa da sobereme zaedno isto ke mi izleze:back:

на штикли и маички:pipi:

Е што на штикли, ефтина роба се, а сигурно не купувате од Baldinini, за иљадарче имате штикли со лопата да ги ринеш : )))

Општо, гардероба за жени има и избор и ефтино е багатела. Машка кондура асална испод 5 иљадарчиња нема.

Е што на штикли, ефтина роба се, а сигурно не купувате од Baldinini, за иљадарче имате штикли со лопата да ги ринеш : )))

Општо, гардероба за жени има и избор и ефтино е багатела. Машка кондура асална испод 5 иљадарчиња нема.
оф топик: праф си!

најмногу на фармерки, а за беља ко ке им се запнам на едни-само нив ги носам...

Фармерки , Панталони , Тренерки ...
прво долниот дел ми е најважен .. после блуза ово оно...:toe:

Најмногу пари трошам за блузи и за патики:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom