За девојките: детски look или мачо мажи?

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување
Cute guys :pipi: Попривлечни ми се оние со детска фаца стопати од оние што се божем цврсти момци кои воопшто не ги сакам :)

детски сум јас:nenene:

Може ќе станам tough motherfucker, никад се незна:bip:

Ниту детски, ниту мачо изглед. Преферирам изглед на зрел, сигурен, урамнотежен, нежен и емотивен човек кој знае што сака и знае и да го постигне тоа. (нежноста и емотивноста како детски изглед, а сигурноста и зрелоста како мачо) Без ароганција, препотентност и самобендисаност (мачо особините) , ниту пак лигавост, несигурност и зависност од тебе (детски особини).
Се на се, една оптимална кобинација помеѓу двата изгледа.

Koga ke go najdes pisi mi :)

Абе машко треба да изгледа заштитнички некако да има поопасен изглед според мене...што ќе ми е бебе некое хахахаха

Мачо мушкарац преферирам јас:smir: ако сакам детски лук ќе си родам син и ќе си го гледам маж ми треба не дете.

Е ова се поштува!Потполно се сложувам со тебе:)

бејби фејс и мачо секси згодно тело = добитна комбинација... преубаво:love:

детски лук и да е постар 10 год се осеќам ко да го злоупотребувам, а не ретко таквите момци барем мене ми личат повеќе на девојки така да НЕ. мачо или нешто измеѓу.

Повеќе сакам традиционален изглед, не сакам бејби фејс машки што редовно одат на депилација, чупање на веѓи, маникири и педикир, што се опседнати со диети и теретани. Ау не, не не...
Сакам дечко што кога ќе застанам до него, ќе се почувствувам заштитена и сигурна, а не како да сум со најдобра другарка.

Јас паѓам на мачо типови. Не губам време со деца или типови кои личат на деца, не ме привлекуваат. Маж си е маж. Сакам да го имам тоа чувство кога стои покрај мене и се чувствувам заштитена.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom