За девојките: детски look или мачо мажи?

Opsessive fangirl

Безнадежен интелектуалец.
Член од
14 декември 2009
Мислења
291
Поени од реакции
137
Cute guys :pipi: Попривлечни ми се оние со детска фаца стопати од оние што се божем цврсти момци кои воопшто не ги сакам :)

Z

ZeroStyle

Гостин
детски сум јас:nenene:

Може ќе станам tough motherfucker, никад се незна:bip:

Член од
16 февруари 2010
Мислења
33
Поени од реакции
0
Ниту детски, ниту мачо изглед. Преферирам изглед на зрел, сигурен, урамнотежен, нежен и емотивен човек кој знае што сака и знае и да го постигне тоа. (нежноста и емотивноста како детски изглед, а сигурноста и зрелоста како мачо) Без ароганција, препотентност и самобендисаност (мачо особините) , ниту пак лигавост, несигурност и зависност од тебе (детски особини).
Се на се, една оптимална кобинација помеѓу двата изгледа.

Koga ke go najdes pisi mi :)

Абе машко треба да изгледа заштитнички некако да има поопасен изглед според мене...што ќе ми е бебе некое хахахаха

Член од
16 февруари 2010
Мислења
33
Поени од реакции
0
Мачо мушкарац преферирам јас:smir: ако сакам детски лук ќе си родам син и ќе си го гледам маж ми треба не дете.

Е ова се поштува!Потполно се сложувам со тебе:)

Mila Mina

❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤
Член од
12 ноември 2011
Мислења
649
Поени од реакции
712
бејби фејс и мачо секси згодно тело = добитна комбинација... преубаво:love:

girlll

§įмθπŞ ďª φΪШ
Член од
28 јануари 2007
Мислења
3.418
Поени од реакции
111
детски лук и да е постар 10 год се осеќам ко да го злоупотребувам, а не ретко таквите момци барем мене ми личат повеќе на девојки така да НЕ. мачо или нешто измеѓу.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Повеќе сакам традиционален изглед, не сакам бејби фејс машки што редовно одат на депилација, чупање на веѓи, маникири и педикир, што се опседнати со диети и теретани. Ау не, не не...
Сакам дечко што кога ќе застанам до него, ќе се почувствувам заштитена и сигурна, а не како да сум со најдобра другарка.

Член од
18 јули 2012
Мислења
132
Поени од реакции
47
Јас паѓам на мачо типови. Не губам време со деца или типови кои личат на деца, не ме привлекуваат. Маж си е маж. Сакам да го имам тоа чувство кога стои покрај мене и се чувствувам заштитена.

Kajgana Shop

На врв Bottom