За Бранко од Латас

• Креатор на темата Креатор на темата 436053
  • Време на започнување Време на започнување
Оти за Тито новинарите не говореле така???? Зашо знаеле што ги следува:pipi:
Денес имаат многу слобода новинарите

Во политикиве нејќам многу да се мешам ама сакам да кажам овој Латас премногу гледа The Daily Show with Jon Stewart и се обидува да го копира ама некако не му иде. Кој се замислува дека е тој бе ај сите знаеме на страна на ВМРО е ама како во секоја приказна каде што се вмешани двајца или повеќе секој си има свое тврдење и секој вели дека он е у право. Ама овој Латас абе чоеков мисли најпаметниот чоек на земјава и дека знае повеќе од господ. Е заради вакви што ги има по вестите веќе се откажувам да ги гледам.

мене ми се свиѓа текстов... без разлика од која страна е пишуван и слично...:pipi:

мене ми се свиѓа текстов... без разлика од која страна е пишуван и слично...:pipi:

Добро чоек тоа е твое и го поштувам ама сепак јас за овие срања според мене што ги напишале ќе поверувам од третата страна односно старата на обичниот човек т.е. јас и другите како мене тебе и сл. Јас не зазимам страна и сум неутрален и најдобро се забележува кој како што.

Латас е малку луд :smir:
менува мислење кога сака и нема гајле
ама им плеска во лице се на сите
ова за преседников напишаново ми се свиѓа

Ма немој те молам,како тоа без разлика од кој е пишан,па ти нели знаеш дека на Латас дедо му го шитнал Сингелич за 15 златници за време турско.Па нели знаеш дека татко му го шитнал на Аеродром брат му за функција у партија.А ти озбилно го прочита текстот или виде само од кој е пишан?Мислам стварно,чукни малце глата.
Живи смешки,ЖИВИ.
Многу пати пишав неколку мислења,ама онака се трудев,и на крај ги избришав,пошо нејќам да ме извади некој од контекст,многу го мрзам тоа.Ама кај и да е,ќе се пресрама,шо да праиш мора.
Него незнам кој го спомна Дејли шоу,ѕвер,многу си го сакам.
А за Латас во споредба со Стуарт,па и незнам баш.

A шо би требало да прави? Иначе новинарите им се качуваат на глава на претседателите во сите демократски развиени земји, земи ја за пример Франција.

Ваквите од видот како грлото Латас им се качуваат на глава на претседателите, а на к***т на премиерите.:kesa:

Латас па ви се молам не е вреден за пишување ,толку многу има полижено шо и самиот незнае колку (пс го знам лично) и кога пракаѓе пари за Србија(зајам за Србију) моЖе да се провери .. ЗА ТАКВИ К..О ЛИЖАЧИ НЕ Е ВРЕДНО ДАСЕ ПИШУВА

Golemite "novinari" Latas i Mirka Velinova do vcera pieja kafe vo prostoriite na SDSM i dobivaa golemi benificii dodeka ovie bea na vlast,pisuvaa se vo superlativi za visokoto partisko clenstvo,a potoa koga pocnaa da baraat nevozmozno i bea odbieni,se zavrtea protiv i zapocnaa so drvja i kamenja da mavaat po dovcerasnite drugari.Sto e toa?Pa moze li da se veruva na "novinari" koi svoeto mislenje javno go iskazuvaat,a neli novinarite treba da bidat objektivni izvestuvaci na nastanite bilo vo Makedonija,bilo vo svetot.Treba da izvestuvaat a nivnite slusateli da si go zazemat svojot stav i stvorat svoe mislenje,koe nema da bide nametnato od strana.Vakvite novinari prosto go iznuduvaat slusatelot da go ima istoto mislenje kako niv,pa makar toa bide i pogresno.
Partiski TV i vesnici,lugeto se pomalku konzumiraat.

Вие зборете си како сакате ама треба и опозицијата да си најде некој да го пцуе Премиерот ќе биде поинтересно не за друго......... МЕНЕ МИ Е ИНТЕРЕСЕН ПОШТО ПЦУЕ, НАВРЕДУВА ГИ МАВА ОД ЅИД А ОВИЕ ЌУТАТ

neka si prodolzi latas kako sto pocnal no samo treba nekoj od sprotivnata strana za da bide interesno zasto vaka e ednostrano i stanuva monotono.

Вие зборете си како сакате ама треба и опозицијата да си најде некој да го пцуе Премиерот ќе биде поинтересно не за друго......... МЕНЕ МИ Е ИНТЕРЕСЕН ПОШТО ПЦУЕ, НАВРЕДУВА ГИ МАВА ОД ЅИД А ОВИЕ ЌУТАТ
Pametniot gi ceka svoite pet minuti.
Ne mislev na nikogo konkretno.Pa Latas go plakaat da pluka po opozicijata,a ovaa ke bide luda ako odgovara na vakvi lesni provokacii.

Јас мислам дека они не ни слушаат што кажува Латас.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom