Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
мене ми се свиѓа текстов... без разлика од која страна е пишуван и слично...![]()
Ма немој те молам,како тоа без разлика од кој е пишан,па ти нели знаеш дека на Латас дедо му го шитнал Сингелич за 15 златници за време турско.Па нели знаеш дека татко му го шитнал на Аеродром брат му за функција у партија.А ти озбилно го прочита текстот или виде само од кој е пишан?Мислам стварно,чукни малце глата.мене ми се свиѓа текстов... без разлика од која страна е пишуван и слично...![]()
A шо би требало да прави? Иначе новинарите им се качуваат на глава на претседателите во сите демократски развиени земји, земи ја за пример Франција.
Sto e toa?Pa moze li da se veruva na "novinari" koi svoeto mislenje javno go iskazuvaat
Pametniot gi ceka svoite pet minuti.Вие зборете си како сакате ама треба и опозицијата да си најде некој да го пцуе Премиерот ќе биде поинтересно не за друго......... МЕНЕ МИ Е ИНТЕРЕСЕН ПОШТО ПЦУЕ, НАВРЕДУВА ГИ МАВА ОД ЅИД А ОВИЕ ЌУТАТ
Вие зборете си како сакате ама треба и опозицијата да си најде некој да го пцуе Премиерот ќе биде поинтересно не за друго......... МЕНЕ МИ Е ИНТЕРЕСЕН ПОШТО ПЦУЕ, НАВРЕДУВА ГИ МАВА ОД ЅИД А ОВИЕ ЌУТАТ