Windfucker
Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
- Член од
- 30 април 2010
- Мислења
- 8.459
- Поени од реакции
- 15.326
- Локација
- Wolfpack Reproducing Area
- Веб-сајт
- dangerousminds.net
Ме импресионирал во Forest Gump/Green Mile/Philadelphia/The Burbs.
Ме разочара во The Da Vinci Code и неговото продолжение кое не го догледав зошто се нафати да глуми во такво срање.
Што знам немам никакви замерки за Хенкс како глумец, јас само не можам да го замислам во улога на негативец зошто ми е физички и карактерно како предодреден за најс гај, нешто слично како што ми е Лазе Бараков предодреден за питач.
Ме разочара во The Da Vinci Code и неговото продолжение кое не го догледав зошто се нафати да глуми во такво срање.
Што знам немам никакви замерки за Хенкс како глумец, јас само не можам да го замислам во улога на негативец зошто ми е физички и карактерно како предодреден за најс гај, нешто слично како што ми е Лазе Бараков предодреден за питач.
Една од најјаките фори евер. Том Хенкс таа вечер не го доби Оскарот и остана на два, но зад себе има веќе богата и би рекол бесмртна кариера. Се појавува во класа филмови како Forrest Gump, Cast Away, Road to Perdition, Philadelphia и Green American-beauty-гомна-да-јаде Mile. Forrest Gump засекогаш ќе ми остане еден од омилените филмски ликови, благодарение на Том филмот е незаборавен.
На оние кои не им се допадна Da Vinci не треба да го обвинуваат Том затоа што ја прифатил улогата, затоа што актерот го чита сценариото но нема баш реална слика како сето тоа ќе изгледа на крај. Мене Da Vinci ми се допадна иако режисерот дебело утна со тоа што склопи филм во кој информациите одат брзо и нејасно за некој што не е запознаен со темата, и поради тоа многу луѓе се чудеа што по ѓаволите се случува. Останатиот дел беа изреволтирани од самата тема. Том и немаше што многу да направи затоа што во главно трчаше таму-ваму, филмот не се фокусираше на ликовите туку на брканицата и „мистеријата“. Продолжението е уште полошо во тој поглед.