Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

да не мислиш на Бред Пит...?Еве јас ќе го кажам мислењето на 90% од машката популација во светот:
Заради Титаник сите мислеа дека е некое лигле и дека е just another pretty face ама со тек на време стануваше се подобар и подобар т.е. имаше се позабележителни улоги. И така после пар мега-хитови во кој и те како се покажа може слободно да се каже дека Ди Каприо е неверојатен актер

(This Boy's Life, Basketball D., Gilbert G.,....)
) француската револуција, тројцата мускетари, не ми се допаднал толку. Па колку се плашев од таа маска, не можев да спијам со вечери откако го гледав првиот пат 

Значи да не се секирам.џимеј, ноуп Џим Кери сврзувал крај со крај. Леонардо е дете на хипици кои се дружеле со така позначајни фаци, така да без гајле немал тешко детство или нешто слично.![]()
Знам дека одамна го прочитав тоа негде и така сум го запаметил, нешто во врска со Ромео + Јулија кога читав.
Значи да не се секирам.Знам дека одамна го прочитав тоа негде и така сум го запаметил, нешто во врска со Ромео + Јулија кога читав.
Сега ќе го свртам муабетов од омилен во омразен... ко овај:
![]()