YouTube (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата NightWolf
  • Време на започнување Време на започнување
Добро еве ја до сеа некако успевав да го задржам стариот изглед, ама нема бегање изглеа, и мене ме фати новово срање. И добро, ваљда некако со време ќе се навикнам на КАТАСТРОФАЛНИОВ дизајн, да не ми вади очи, ама зашто е све на лево поставено, а од десно има едно огромно БЕЛО НИШТО, може ли некако да се смени тоа, да се центрира, еве видете на сликава за што зборам:
Ова е уште понов дизајн, не е оној за кој е отворена темава :)

И кај мене се вклучи денес. Дизајнов е во гугл стил.

Sent from my Nexus

На мене само ми се сменило, ама ич не ми е прегледно, може зашто сум уморен и не можам да ги држам отворени очите, ама subscriptions кои ми беа омилени 4-5 сакам да ми ги дава од лево најгоре, а не search да имам. Не дека ова е лоша опција, ама сакам да ги следам тие 4-5 канали без да пишувам било што во search box.

Не ти пречи тоа белото од страна? Плус иам чувство дека го кривам вратот за да го глеам видеото од што е толку на лево. И што е посредено со play листите , ја не приметувам дека нешто е различно?

Единствена добра работа е тој guide-от од страна. А оној барот што покажува лајкови, не можеле потенок да го напраат еј, значи не знам што е финтава со овие минималистички и стерилни дизајни, стварно.
Ич не ми смета, баш посредено ми е..не е нафрлано така ко минатите верзии некои. А Play листата изгелда вака :) Посредена нели? :)

Attachments

• Capture.PNG
    Capture.PNG
    157,7 KB · Прегледи: 16
Дефинитивно у најбрз можен рок треба да го средат празниот простор од десно. За тие со widescreen монитори новиов дизајн е ужас.

Дефинитивно у најбрз можен рок треба да го средат празниот простор од десно. За тие со widescreen монитори новиов дизајн е ужас.
па за нив со уајдскрин и е направен дизајнот

Sent from my iPad3 using Tapatalk

па за нив со уајдскрин и е направен дизајнот

Sent from my iPad3 using Tapatalk
tumblr_lnvvueuSsj1qcj56b.png

Да, одличен дизајн.

Sent from my PC using Opera 12.11.

Тоа белото е простор за реклами..Ама пошо никој од Македонија уште не плаќа за реклами на youtube,добиваш бел простор..
А може да се надеваш дека у скоро време ќе ги гледаш рекламите на т мобајл,витаминка,вип,музички изведувачи..Итн..

Не верувам дека е ова, пошто реклама више има под видеото. Ако е стварно вака, значи поголем простор остаиле за рекламите него за самото видео? Браво. -_-

Многу лево се наместени видеата, би сакал ги центрираат малку, да бидат бар приближно до центар на екран..

Некои коментари по ЈуТјуб во врска со новиов дизајн:

flareside259 4 hours ago
why is it left! why left! just center this damn shit.

jsDX11 4 seconds ago
I just don't understand what they're doing. It looks so ugly, so basic, so rushed.

STiCKxLEGiT 14 minutes ago
i have a 27" Monitor and it only takes up half because it not damn centered :/

marcellosiphone 6 hours ago
It seems all companies have the mind set "There is absolutely nothing wrong with this website. Let's fuck it all up!"
·40

darthgreivous 1 hour ago
They got the idea from the government's motto, "If it ain't broke, fix it till it is."

shaxin80 5 hours ago
Too much white space on the right side. lame

Малце оф-топик.
Имав акаунт на јутуб со многу subscribtions,пратев многу канали за нови клипови.
Си го заборавив акаунтот и сеа ми текна како ми беше,но кога се логирам ми дава ’’усернејмот@gmail.com’’ иако ми е на јаху е-маилот и всушност не влегувам на мојот стар профил.
Пробав и со враќање на загубен усернејм и пасворд преку мејл и пак ме враќа така преку мејл да влезам и нема ништо на тој канал.

Малце оф-топик.
Имав акаунт на јутуб со многу subscribtions,пратев многу канали за нови клипови.
Си го заборавив акаунтот и сеа ми текна како ми беше,но кога се логирам ми дава ’’усернејмот@gmail.com’’ иако ми е на јаху е-маилот и всушност не влегувам на мојот стар профил.
Пробав и со враќање на загубен усернејм и пасворд преку мејл и пак ме враќа така преку мејл да влезам и нема ништо на тој канал.
Мислам дека гугл ги префрлија јутуб акаунтите на гугл, така да треба да имаш гугл акаунт за јутуб

Sent from my Nexus

спрема мене ова е лошо едно нема никаква прегледнос а незнам зошто recommended видеата ги преместија таман беа од десно а и не ме радува ова што е тргнато да не можеш да правиш пин на каналите во subscription (или јас немам видено дека има) како и да е ги промашувам баш тие видеа што сакам да ги гледам

Исто заприметив порано некој коа ќе ти пишеше коментар, или порака коа ќе ти пратеше, веднаш од страна се појавуваше 1 New comment на пример, сеа мора у инбокс да одиш за да провериш да не ти стигнале коментари >_<

начин да се врати стариот дизајн ?

YES, ОТКРИВ!

Отворете конзола во прелистувачот, и пастирајте го овој код:
Код:
document.cookie="VISITOR_INFO1_LIVE=qDpUsBNO0FY; expires=Thu, 2 Aug 2020 20:47:11 UTC"
Toa е тоа, ја сум веќе со стариот дизајн :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom