YouTube (официјална тема)

Why?

Самострел да зеам, да истепам тоа племе
Член од
3 мај 2009
Мислења
2.726
Поени од реакции
2.940
Добро еве ја до сеа некако успевав да го задржам стариот изглед, ама нема бегање изглеа, и мене ме фати новово срање. И добро, ваљда некако со време ќе се навикнам на КАТАСТРОФАЛНИОВ дизајн, да не ми вади очи, ама зашто е све на лево поставено, а од десно има едно огромно БЕЛО НИШТО, може ли некако да се смени тоа, да се центрира, еве видете на сликава за што зборам:
Ова е уште понов дизајн, не е оној за кој е отворена темава :)

И кај мене се вклучи денес. Дизајнов е во гугл стил.

Sent from my Nexus

miki002

Фејл гејмер
Член од
18 февруари 2010
Мислења
369
Поени од реакции
269
На мене само ми се сменило, ама ич не ми е прегледно, може зашто сум уморен и не можам да ги држам отворени очите, ама subscriptions кои ми беа омилени 4-5 сакам да ми ги дава од лево најгоре, а не search да имам. Не дека ова е лоша опција, ама сакам да ги следам тие 4-5 канали без да пишувам било што во search box.

B

BrunoFresh

Гостин
Не ти пречи тоа белото од страна? Плус иам чувство дека го кривам вратот за да го глеам видеото од што е толку на лево. И што е посредено со play листите , ја не приметувам дека нешто е различно?

Единствена добра работа е тој guide-от од страна. А оној барот што покажува лајкови, не можеле потенок да го напраат еј, значи не знам што е финтава со овие минималистички и стерилни дизајни, стварно.
Ич не ми смета, баш посредено ми е..не е нафрлано така ко минатите верзии некои. А Play листата изгелда вака :) Посредена нели? :)

Attachments

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.158
Поени од реакции
5.933
Дефинитивно у најбрз можен рок треба да го средат празниот простор од десно. За тие со widescreen монитори новиов дизајн е ужас.

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Дефинитивно у најбрз можен рок треба да го средат празниот простор од десно. За тие со widescreen монитори новиов дизајн е ужас.
па за нив со уајдскрин и е направен дизајнот

Sent from my iPad3 using Tapatalk

nE0n1nja

Eat nerds get shredded
Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.479
Поени од реакции
3.292
Тоа белото е простор за реклами..Ама пошо никој од Македонија уште не плаќа за реклами на youtube,добиваш бел простор..
А може да се надеваш дека у скоро време ќе ги гледаш рекламите на т мобајл,витаминка,вип,музички изведувачи..Итн..
Не верувам дека е ова, пошто реклама више има под видеото. Ако е стварно вака, значи поголем простор остаиле за рекламите него за самото видео? Браво. -_-

Indigo

баниран/а
Член од
8 септември 2012
Мислења
763
Поени од реакции
414
Многу лево се наместени видеата, би сакал ги центрираат малку, да бидат бар приближно до центар на екран..

nE0n1nja

Eat nerds get shredded
Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.479
Поени од реакции
3.292
Некои коментари по ЈуТјуб во врска со новиов дизајн:

flareside259 4 hours ago
why is it left! why left! just center this damn shit.
jsDX11 4 seconds ago
I just don't understand what they're doing. It looks so ugly, so basic, so rushed.
STiCKxLEGiT 14 minutes ago
i have a 27" Monitor and it only takes up half because it not damn centered :/
marcellosiphone 6 hours ago
It seems all companies have the mind set "There is absolutely nothing wrong with this website. Let's fuck it all up!"
·40

darthgreivous 1 hour ago
They got the idea from the government's motto, "If it ain't broke, fix it till it is."
shaxin80 5 hours ago
Too much white space on the right side. lame

Член од
20 јануари 2009
Мислења
3.159
Поени од реакции
375
Малце оф-топик.
Имав акаунт на јутуб со многу subscribtions,пратев многу канали за нови клипови.
Си го заборавив акаунтот и сеа ми текна како ми беше,но кога се логирам ми дава ’’усернејмот@gmail.com’’ иако ми е на јаху е-маилот и всушност не влегувам на мојот стар профил.
Пробав и со враќање на загубен усернејм и пасворд преку мејл и пак ме враќа така преку мејл да влезам и нема ништо на тој канал.

Why?

Самострел да зеам, да истепам тоа племе
Член од
3 мај 2009
Мислења
2.726
Поени од реакции
2.940
Малце оф-топик.
Имав акаунт на јутуб со многу subscribtions,пратев многу канали за нови клипови.
Си го заборавив акаунтот и сеа ми текна како ми беше,но кога се логирам ми дава ’’усернејмот@gmail.com’’ иако ми е на јаху е-маилот и всушност не влегувам на мојот стар профил.
Пробав и со враќање на загубен усернејм и пасворд преку мејл и пак ме враќа така преку мејл да влезам и нема ништо на тој канал.
Мислам дека гугл ги префрлија јутуб акаунтите на гугл, така да треба да имаш гугл акаунт за јутуб

Sent from my Nexus

Член од
25 јули 2009
Мислења
229
Поени од реакции
170
спрема мене ова е лошо едно нема никаква прегледнос а незнам зошто recommended видеата ги преместија таман беа од десно а и не ме радува ова што е тргнато да не можеш да правиш пин на каналите во subscription (или јас немам видено дека има) како и да е ги промашувам баш тие видеа што сакам да ги гледам

nE0n1nja

Eat nerds get shredded
Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.479
Поени од реакции
3.292
Исто заприметив порано некој коа ќе ти пишеше коментар, или порака коа ќе ти пратеше, веднаш од страна се појавуваше 1 New comment на пример, сеа мора у инбокс да одиш за да провериш да не ти стигнале коментари >_<

POS-51

Infinity Driver
Член од
11 ноември 2008
Мислења
1.411
Поени од реакции
445
начин да се врати стариот дизајн ?

nE0n1nja

Eat nerds get shredded
Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.479
Поени од реакции
3.292
начин да се врати стариот дизајн ?
YES, ОТКРИВ!

Отворете конзола во прелистувачот, и пастирајте го овој код:
Код:
document.cookie="VISITOR_INFO1_LIVE=qDpUsBNO0FY; expires=Thu, 2 Aug 2020 20:47:11 UTC"
Toa е тоа, ја сум веќе со стариот дизајн :D

Kajgana Shop

На врв Bottom