YouTube (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата NightWolf
  • Време на започнување Време на започнување
А можно е само од себе да се сменало, кај мене ова новово веќе некој период си е и дури сега приметив дека е различно ?

Google Search, Google Chrome, Google+, Google Mail, YouTube... Све тоа вклучено со еден клик.

Овие сега не познаваат подобро од самите себе си.
Заеби веќе приватност,еве ти чист бровазер без историја 15 минути на нет, две страници отворени и оп Киселиот веќе ги знае твојте навики,умре приватноста оддамна.
Kajgana.png

Ама паника кренавте, се е исто, само кај тие што си претплатен наместо со црно тука е со бело.

Koga odam na Youtube nekoj videa se pustaat nekoj ne, pogolemiot del ne se pustaat... e vaka jas go iam simnato i sega koa ke dojde do delot Run.. ima nekoj problem i nejke i nejke da se simne e ova go Pisuva : Adobe Flash Player Installer has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience. Please tell Microsoft about this problem. ..... Aj ako znae nekoj kako da go simnam ve molam neka pishe :/

Што windows имаш? Пробај одкако ќе го симнеш да го исклучиш интернет пребарувачот, па да го стартуваш downloader-от.

Дали може некако да се оневозможи да стои Featured Video до поставено видео на YouTube?
Гледав низ подесувањата и ми изгледа дека не може, но подобро да прашам, можеби некој знае нешто повеќе.
Ми пречи бидејќи излегува дека моето видео служи како место за рекламирање на други видеа, а јас убаво си одбрав да не ми стојат никакви реклами до видеото. Знам дека Featured Video не е вообичаена реклама, но во основа е реклама.
Прашањево можеби не е за темава, но друга посоодветна нема.

Еднаш одамна се регистрирав ама заборавив да пишам име за јутјуб каналот и ми го остави целото мое лично име и презиме што ми беше пишано во e mail-от ,па да прашам дали тоа некако може да се смени ? ,не сакам да го има целото мое име и презиме сакам да си ставам некое пократко име на јутјуб каналот

Добро еве ја до сеа некако успевав да го задржам стариот изглед, ама нема бегање изглеа, и мене ме фати новово срање. И добро, ваљда некако со време ќе се навикнам на КАТАСТРОФАЛНИОВ дизајн, да не ми вади очи, ама зашто е све на лево поставено, а од десно има едно огромно БЕЛО НИШТО, може ли некако да се смени тоа, да се центрира, еве видете на сликава за што зборам:

Untitled.jpg

Добро еве ја до сеа некако успевав да го задржам стариот изглед, ама нема бегање изглеа, и мене ме фати новово срање. И добро, ваљда некако со време ќе се навикнам на КАТАСТРОФАЛНИОВ дизајн, да не ми вади очи, ама зашто е све на лево поставено, а од десно има едно огромно БЕЛО НИШТО, може ли некако да се смени тоа, да се центрира, еве видете на сликава за што зборам:

Прегледај го приврзокот 53957
и мене денес , не се нормални колку е глупо :mad:

Мене баш ми е фино. Посредено е и со play-листи и све :)
бтв, вака ми е уште од пред 1 месец

Ми се свиѓа опцијата за видеата на тие што си се претплатил, ти дава колку нови видеа има уплоадирано а ти ги немаш погледнато. (y)

Мене баш ми е фино. Посредено е и со play-листи и све :)
бтв, вака ми е уште од пред 1 месец

Не ти пречи тоа белото од страна? Плус иам чувство дека го кривам вратот за да го глеам видеото од што е толку на лево. И што е посредено со play листите , ја не приметувам дека нешто е различно?

Единствена добра работа е тој guide-от од страна. А оној барот што покажува лајкови, не можеле потенок да го напраат еј, значи не знам што е финтава со овие минималистички и стерилни дизајни, стварно.

Прегледај го приврзокот 53957
Тоа белото е простор за реклами..Ама пошо никој од Македонија уште не плаќа за реклами на youtube,добиваш бел простор..
А може да се надеваш дека у скоро време ќе ги гледаш рекламите на т мобајл,витаминка,вип,музички изведувачи..Итн..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom