B
BrunoFresh
Гостин
И јас така мислев, али сеа еве го направив и да ти кажам поубаво ми изгледаГрдо,грдо
И јас така мислев, али сеа еве го направив и да ти кажам поубаво ми изгледаГрдо,грдо
Заеби веќе приватност,еве ти чист бровазер без историја 15 минути на нет, две страници отворени и оп Киселиот веќе ги знае твојте навики,умре приватноста оддамна.Google Search, Google Chrome, Google+, Google Mail, YouTube... Све тоа вклучено со еден клик.
Овие сега не познаваат подобро од самите себе си.
Не разбирам,дај поедностави..Заеби веќе приватност,еве ти чист бровазер без историја 15 минути на нет, две страници отворени и оп Киселиот веќе ги знае твојте навики,умре приватноста оддамна.
Прегледај го приврзокот 44962
и мене денес , не се нормални колку е глупоДобро еве ја до сеа некако успевав да го задржам стариот изглед, ама нема бегање изглеа, и мене ме фати новово срање. И добро, ваљда некако со време ќе се навикнам на КАТАСТРОФАЛНИОВ дизајн, да не ми вади очи, ама зашто е све на лево поставено, а од десно има едно огромно БЕЛО НИШТО, може ли некако да се смени тоа, да се центрира, еве видете на сликава за што зборам:
Прегледај го приврзокот 53957
Не ти пречи тоа белото од страна? Плус иам чувство дека го кривам вратот за да го глеам видеото од што е толку на лево. И што е посредено со play листите , ја не приметувам дека нешто е различно?Мене баш ми е фино. Посредено е и со play-листи и све
бтв, вака ми е уште од пред 1 месец
Тоа белото е простор за реклами..Ама пошо никој од Македонија уште не плаќа за реклами на youtube,добиваш бел простор..Добро еве ја до сеа некако успевав да го задржам стариот изглед, ама нема бегање изглеа, и мене ме фати новово срање. И добро, ваљда некако со време ќе се навикнам на КАТАСТРОФАЛНИОВ дизајн, да не ми вади очи, ама зашто е све на лево поставено, а од десно има едно огромно БЕЛО НИШТО, може ли некако да се смени тоа, да се центрира, еве видете на сликава за што зборам:
Прегледај го приврзокот 53957