Yellowstone

Magic Mike

Blessings and Love
Член од
20 септември 2023
Мислења
2.008
Поени од реакции
4.926
s4QRRYc1V2e68Qy9Wel9MI8fhRP.jpg

Творец на серијата Yellowstone е Taylor Sheridan со која започна се,започна универзимот кој го создаде Шеридан и многуте спинофс и приквели кои се родија потоа.
Приказната во серијата е за Семејството Датон кое се бори да си го одбрани ранчот и начинот на живот од индијанскиот резерват и од градежните претприемачи. Здравствените проблеми и семејните тајни им ги отежнуваат работите на Датонови а политичките аспирации и надворешните партнерства им ја загрозуваат иднината и борбата за земјиштето и власта.
Во серијата преовладуваат одлични кадри од пејсажите на Монтана.
Кевин Костнер ја има главната и водечка улога во серијата.

McLovin

Politically Incorrect
Член од
11 август 2016
Мислења
4.049
Поени од реакции
15.957
@Zlatikevichius на прсти се бројат мислењата џа серијава во општата тема. Можда би било подобро да ги префрлиш тука за да не стои празна темава, пошто вие веќе ја имате изгледано.

Magic Mike

Blessings and Love
Член од
20 септември 2023
Мислења
2.008
Поени од реакции
4.926
Јас само што ја завршив 4-та сезона и отворен сум за дебата за да ја размрдаме темава малку.

Има некои работи што ме нервираат,ми се нејасни и нелогични.
Како прво баш не го разбирам love and hate односот на Џон кон Џејми.
Јасно ми е зошто Бет го мрази Џејми но сепак ми е малку антипатична.
Лојд секогаш бил лојален кон ранчот но Рип и Џон не беа секогаш благодетни кон него.
Како може жени да се тепаат за лик како Џими :pos:

Член од
17 октомври 2011
Мислења
15.448
Поени од реакции
38.553
@Zlatikevichius на прсти се бројат мислењата џа серијава во општата тема. Можда би било подобро да ги префрлиш тука за да не стои празна темава, пошто вие веќе ја имате изгледано.
Не е возможно тоа, затоа што тие мислења се напишани пред да биде отворена темава.

Kajgana Shop

На врв Bottom