Општи дискусии за ТВ серии

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.543
Поени од реакции
29.114
Да ми кажеше некој дека ќе ставам аларм за у 4 сабајле за да гледам 2-3 епизоди од Yellowstone пред работа, ќе му се смеев. Неколку пати ми има искочено и сум ја одминал, едноставно не ме привлекуваше да ја почнам. Мислам дека Злате ја пофали некаде по темиве, и по завршување на Landman немав што да почнам и си реков дај ова нека биде.

Само што ја завршив прва сезона, имам уште за гледање, а после ќе преминам на 1883, 1923, и според chatgpt, 6666 и Mayor of Kingstown.

Член од
17 октомври 2011
Мислења
15.104
Поени од реакции
37.567
Да ми кажеше некој дека ќе ставам аларм за у 4 сабајле за да гледам 2-3 епизоди од Yellowstone пред работа, ќе му се смеев. Неколку пати ми има искочено и сум ја одминал, едноставно не ме привлекуваше да ја почнам. Мислам дека Злате ја пофали некаде по темиве, и по завршување на Landman немав што да почнам и си реков дај ова нека биде.

Само што ја завршив прва сезона, имам уште за гледање, а после ќе преминам на 1883, 1923, и според chatgpt, 6666 и Mayor of Kingstown.
Уште еднаш да ме слушаш! ;) Уживај.

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.543
Поени од реакции
29.114
Уште еднаш да ме слушаш! ;) Уживај.
Не знам зошто ама многу ми дава Succession vibes, барем првата сезона. Само средината е поинаква, инаку приказната е иста. Татко алчен за моќ и респект, има нефункционална фамилија и не гледа достоен наследник на негвата империја.

Ја имаш Шив и Бет, Кендал и Џејми, Роман и Кејси, одметниците што ништо не сфаќаат сериозно ама полека си легнуваат на брашното дека се исто гомно како и останативе.
Дури и Грег го гледам во ликот на Џими.

Од постот прееска до сега стигнав до 6та епизода од втора сезона, делува ветувачки дека ќе згази серијава до крај.

• Вау
Reactions: wot
Член од
17 октомври 2011
Мислења
15.104
Поени од реакции
37.567
Татко алчен за моќ и респект
Ауууу, колку само погрешен впечаток си добил! Нема врска моќ и респект тука, единствено што сака он е да го сочува цел Yellowstone нечепнат, онаков каков што бил 7 генерации уназад. Мора да ја гледаш 1883, да видиш прво зошто баш тоа место е домот на Датонови. Остави ја малце сега Yellowstone на страна, прво 1883 изгледај ја, кратка е, минисерија, а многу значајна зашто после финалето на Yellowstone ќе има поголем ефект врз тебе.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.914
Поени од реакции
50.624
И јас ги почнав на времето паралелно или во мала временска разлика двете, и мислев дека се слични, ама понатака се испостави дека Суксешн е ремек дело, а Јелоустоун е средно-занимлива сапуница со каубојци.
Тејлор Шеридан треба да се посвети повеќе на трет дел Сикарио, а помалце на овие дрндупки.

• Вау
Reactions: wot

McLovin

Politically Incorrect/Comedian/Mastrubator
Член од
11 август 2016
Мислења
3.668
Поени од реакции
14.309
На кои платформи ги даваат овие серии? СкајШоуТајм ми вика братот џипити.

Член од
7 април 2015
Мислења
2.807
Поени од реакции
1.712
Кога сме кај СкајШоутајм ја има ли онаа серијата Mrs. Davis?

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.543
Поени од реакции
29.114
Абе преку кур од оваа Бет у Yellowstone, абе еднаш не седна на маса да зачепи, мора да предизвика некоја сцена.

Одличен карактер е, ама дај бе нека седне и нека поќути малце :D

Член од
17 октомври 2011
Мислења
15.104
Поени од реакции
37.567
Абе преку кур од оваа Бет у Yellowstone, абе еднаш не седна на маса да зачепи, мора да предизвика некоја сцена.

Одличен карактер е, ама дај бе нека седне и нека поќути малце :D
Стигна до епизодата со причината заради која е лута на цел свет?

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.543
Поени од реакции
29.114
Стигна до епизодата со причината заради која е лута на цел свет?
Да, ќе почнувам со 5 сезона вечерва. Мене многу ме интересираше зошто е лута толку, а на Џејми посебно, ама гадот заслужи се.

Magic Mike

Blessings and Love
Член од
20 септември 2023
Мислења
1.756
Поени од реакции
4.392
Изгледав неколку епизоди од Dexter Original Sin приквелот на Dexter,позитивно изненаден сум не е лоша го има истиот вајб како оригиналната серија.
Ја гледа ли некој?

Kajgana Shop

На врв Bottom