Уште еднаш да ме слушаш! Уживај.Да ми кажеше некој дека ќе ставам аларм за у 4 сабајле за да гледам 2-3 епизоди од Yellowstone пред работа, ќе му се смеев. Неколку пати ми има искочено и сум ја одминал, едноставно не ме привлекуваше да ја почнам. Мислам дека Злате ја пофали некаде по темиве, и по завршување на Landman немав што да почнам и си реков дај ова нека биде.
Само што ја завршив прва сезона, имам уште за гледање, а после ќе преминам на 1883, 1923, и според chatgpt, 6666 и Mayor of Kingstown.
Не знам зошто ама многу ми дава Succession vibes, барем првата сезона. Само средината е поинаква, инаку приказната е иста. Татко алчен за моќ и респект, има нефункционална фамилија и не гледа достоен наследник на негвата империја.Уште еднаш да ме слушаш! Уживај.
Ауууу, колку само погрешен впечаток си добил! Нема врска моќ и респект тука, единствено што сака он е да го сочува цел Yellowstone нечепнат, онаков каков што бил 7 генерации уназад. Мора да ја гледаш 1883, да видиш прво зошто баш тоа место е домот на Датонови. Остави ја малце сега Yellowstone на страна, прво 1883 изгледај ја, кратка е, минисерија, а многу значајна зашто после финалето на Yellowstone ќе има поголем ефект врз тебе.Татко алчен за моќ и респект
Да, на SkyShowtime ги има.На кои платформи ги даваат овие серии? СкајШоуТајм ми вика братот џипити.
Сте ја гледале? Ако не, веднаш да ја почнете.
Стигна до епизодата со причината заради која е лута на цел свет?Абе преку кур од оваа Бет у Yellowstone, абе еднаш не седна на маса да зачепи, мора да предизвика некоја сцена.
Одличен карактер е, ама дај бе нека седне и нека поќути малце
Да, ќе почнувам со 5 сезона вечерва. Мене многу ме интересираше зошто е лута толку, а на Џејми посебно, ама гадот заслужи се.Стигна до епизодата со причината заради која е лута на цел свет?