Yaprak Dökümü - Кога лисјата паѓаат

• Креатор на темата Креатор на темата DIJAMANTE
  • Време на започнување Време на започнување
абе дајте повеке секс сцени отколу патетики........[/QUOTE]

За тоа тука се шпанските серии и американските хахах :D

Абе дали гелдате дека пичките најмногу смрдат дури и во умот....фак ју лејла

Онаа Неџла разочараува,ебати што е убава ебати мозокот ич.....комплетно разочарување во моралните вредности на целто семејство!
абе дајте повеке секс сцени отколу патетики........
стварно едно лапање не се покажа ебаго, што љубов ќе беше сето ова ???

Абе дали гелдате дека пичките најмногу смрдат дури и во умот....фак ју лејла

ако женските смрдат во умот, тогаш машките корнат! :pos2:

--- надополнето ---

Боби[Мкд];4171772 напиша:
Ќе умре Џем? И од што?

да од срцев удар, колку што знам односно ми кажувале

Од денеска Лисјата започнуваат да се емитуваат на босанската Hayat tv во 20.00 часот.

Денеска ќе биде првата епизода и ќе биде оригинално на турски, нема да биде преведувана серијата како кај нас во МК.

Мислиш синхронизирана нема да биде? За преведувана мора биде

Мислиш синхронизирана нема да биде? За преведувана мора биде

Да, тоа сакав да кажам, дека нема да биде синхронизирана (али не ми текнуваше зборот во моментот и затоа реков преведувана :) )

Серијата има се на се 174 епизоди, а кај нас денес идеше 200-тата епизода. :)

Серијата има се на се 174 епизоди, а кај нас денес идеше 200-тата епизода. :)
Да, јас баш сега ја гледав последната епизода и не им ја препорачувам на луѓе со слабо срце :) И приметив дека кај нас денес беше 200 епизода а таму има 174. Значи којзнае колку си кратат кај нас, инаку од сигурни извори разбрав, дека сега уствари кај нас се емитува околу средината на претпоследната сезона, па замислете ... -.-

Да, јас баш сега ја гледав последната епизода и не им ја препорачувам на луѓе со слабо срце :) И приметив дека кај нас денес беше 200 епизода а таму има 174. Значи којзнае колку си кратат кај нас, инаку од сигурни извори разбрав, дека сега уствари кај нас се емитува околу средината на претпоследната сезона, па замислете ... -.-

По повор последнат епизода ми текна на серијава. Не сум љубител на сапуници, но од чиста љубопитност на нет ги гледав последните неколку минути од серијата. Според концептот и приказната крајот е делумно очекуван, но некои работи и не беа очекувани со оглед на тоа дека секоја серија од таков клибар има хепи енд, со решени проблеми исл исл. Ако пишам уште нешто можам да му уништам ќефот на некој што си гледа на А1. Од мене, режисерот има зеленко за крајот бидејќи бега од класиката на турски и шпански серии :)

абе кажете ми има ли начин да се најдат епизодиве сега што одат на македонски или на бугарски на интернет? на БГ има нешто ама ги нема овие. македонски нема ниедна никаде...

некаде на средината серијата го имаше достигнато врвот...сега ликовите од серијата ебиветер се напраја сите до еден,го иступија максимално,мислам ептен:confused:..
Она Неџла жими куров се напрај
Серијава почна повеќе да иритира одтолку да релаксира:mad:

п.с поооо досадна она ајшеее,отров незнам шо бара таму....

Koj друг гласаше за вмрото со цел укинување на а1 а со тоа и серијава?
Извини мамо. Ама ако си фан на семејни драми, there you have it.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom