Yaprak Dökümü - Кога лисјата паѓаат

• Креатор на темата Креатор на темата DIJAMANTE
  • Време на започнување Време на започнување
Ја гледав епизодата вчера...навистина жално.

Дали за сите серии не важат истите правила, дека треба оилери да се користат?
Модератори?

Ја гледав 174-та епизода мислејќи дека е претпоследна и дека ќе има уште некоја перипетија во како што прочитав последната (175), очигледно не било така, ни како што повеќето кажуваа дека Фикрет ќе ја убие свекрва и и ќе ја пишува приказната од затвор. Од друга страна, слушам дека оригиналната верзија од книгата немала некоја посебна допирна точка со серијава и дека е земена само како пример - тема која што режисерот очигледно многу повеќе и подобро ја обработил... или пак можеби на крај јас ништо не сум разбрала од тоа што го гледав на турски по интернет, со оглед на тоа што не го разбирам јазиков. :toe:

ja kupiv knigata, aj deka e mala i ke pomine, ama toa so e od prosto poprosto napisana i zvuci kako lektira za 2 odd?:)mozda e do prevodot, neznam. ocekuvav mnogu poveke, a se razocarav. Ima likovi koi ne se spomenati, nekoi se izmeneti, ali vo sekoj slucaj mnogu nekako prosto raskazeno.so eden zbor bi ja opisala KATASTROFA.:)

Оф лелее а на А1 викаат турскиот Толстој.

Ја развлекоа серијава.
Требаше Шефкет за искочи, да се фати со Седеф и крај -.-
Шо праат сеа? 100 години ќе ги чекам -.-
И Ферхунде шо ја даваат уште?! -.-
Ме нервираат, не ја глеам веќе -.-

ај едно прашање ако некој знае да одговори. ме интересира дали на крај шефкет ке и се освети на ѕверхунде?

што ќе се слуши со ферхунде на крајот????

скрос на крај ке остане сама со мајка и и ке плаче во куќата на али риза, а зошто појма немам не разбирам турски :toe:

Ја гледав 174-та епизода мислејќи дека е претпоследна и дека ќе има уште некоја перипетија во како што прочитав последната (175), очигледно не било така, ни како што повеќето кажуваа дека Фикрет ќе ја убие свекрва и и ќе ја пишува приказната од затвор. Од друга страна, слушам дека оригиналната верзија од книгата немала некоја посебна допирна точка со серијава и дека е земена само како пример - тема која што режисерот очигледно многу повеќе и подобро ја обработил... или пак можеби на крај јас ништо не сум разбрала од тоа што го гледав на турски по интернет, со оглед на тоа што не го разбирам јазиков. :toe:

Нема да ја убие свекрвата и нема да оди во затвор....и до мене стигнаа овие муабети(кој ли ги измислува муабетиве?) ама од сигурни извори знам дека не се точни

АСИ НА А1

По завршувањето на серијата Кога лисјата паѓаат на А1 од мај започнува турската хит серија

АСИ

А знаете ли дека во приватниот живот, Ферхунде му е љубовница на Алириза? Гледав на турската ТРТ беше топ вест пред еден месец во Турција.

А знаете ли дека во приватниот живот, Ферхунде му е љубовница на Алириза? Гледав на турската ТРТ беше топ вест пред еден месец во Турција.

Да да и ја слушнав кај нас на А1 на Ексклузив кажаа дека во приватниот живот Али риза и Ферхунде биле доста блиски.
Е сега не кажаа дека биле љубовници али кажаа дека биле блиски и дека често заедно искачале на вечери.

Видете на клипов како Али Риза (правилно име му е Халил Ергун) во приватниот живот си се забавува, што убаво му тргна пеењето.

Како и сите серии на почетокот се топ а после ги заебуваат.
ДОсаден стана и не го гледам веќе две недели

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom