Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ja kupiv knigata, aj deka e mala i ke pomine, ama toa so e od prosto poprosto napisana i zvuci kako lektira za 2 odd?mozda e do prevodot, neznam. ocekuvav mnogu poveke, a se razocarav. Ima likovi koi ne se spomenati, nekoi se izmeneti, ali vo sekoj slucaj mnogu nekako prosto raskazeno.so eden zbor bi ja opisala KATASTROFA.
![]()
ќе ја купи куќата на али ризашто ќе се слуши со ферхунде на крајот????
Ја гледав 174-та епизода мислејќи дека е претпоследна и дека ќе има уште некоја перипетија во како што прочитав последната (175), очигледно не било така, ни како што повеќето кажуваа дека Фикрет ќе ја убие свекрва и и ќе ја пишува приказната од затвор. Од друга страна, слушам дека оригиналната верзија од книгата немала некоја посебна допирна точка со серијава и дека е земена само како пример - тема која што режисерот очигледно многу повеќе и подобро ја обработил... или пак можеби на крај јас ништо не сум разбрала од тоа што го гледав на турски по интернет, со оглед на тоа што не го разбирам јазиков.
А знаете ли дека во приватниот живот, Ферхунде му е љубовница на Алириза? Гледав на турската ТРТ беше топ вест пред еден месец во Турција.
А знаете ли дека во приватниот живот, Ферхунде му е љубовница на Алириза? Гледав на турската ТРТ беше топ вест пред еден месец во Турција.