Хурем на годината live discussion

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување
Малце каснам, вчера го направив но ок.

551535_10201180580780361_1190997452_n.jpg

Ја не ги гледам ич.
Ми се допаѓаш.
--- надополнето: 1 мај 2013 во 00:18 ---
Нема такви, сите гледаме.
Тогаш боље Турчин да барам, кај серии гледа, бар на турски ги гледа, па и јазик бар ќе научам :(
--- надополнето: 1 мај 2013 во 00:21 ---
Хахахах ... да не ти дојде ред за мажење мор ? :D
Могуќе, биолоџикал клок праи тика така.

Габче Жабче , хостесата на вучич во вашитее 5 мин :pos:
--- надополнето: 30 април 2013 во 17:14 ---
keep-calm-and-budi-dragan-vucic.png
ништо, само јас и ти сме гледале вашите 5 минути изгледа, тапа се другиве, бинго гледале со Ирена :D

ништо, само јас и ти сме гледале вашите 5 минути изгледа, тапа се другиве, бинго гледале со Ирена :D
Јас гледав со баба ми, секогаш кога ДВ ќе речеше на некоја ,,ајде, мешај, мешај,, очекував да ги миксаат песните.... доста подоцна сфатив што тоа му значело.

Како низ сон се сеќавам исто имаше и натпревар со јадење торта без раце уствари тоа беше шампита :D и ко ќе се рашлапаа тоа народот лом :LOL:..
Остај децава што негледале тогаш беше така времето , у 9-ет у кревет после цртаниот пред вести :D

Не заебавај, знам имаше еден натпревар за најубав маж од номинираните што ги донеле, и што да видиш... земале некои луѓе од Шутка кој без заби, кој со голем нос итн... жал да ти падне у к.рац :cenzura:. Сељак со тапија

Јас гледав со баба ми, секогаш кога ДВ ќе речеше на некоја ,,ајде, мешај, мешај,, очекував да ги миксаат песните.... доста подоцна сфатив што тоа му значело.

Мешај пинџурот , да не загори :D

кој се трите желби посакани од драган вучиќ кон златната рипка : 1. сакам контактна емисија, 2. сакам контактна емисија 3. сакам контактна емисија !!!

Friendly reminder дека колку и да ви е лошо во моментов, ве мачат испити, шефот ве отпуштил, девојката/дечкото ви раскинал(а), на комшијата козата му умрела, мислите дека нема лошо... едно време во Македонија се бираше Хурем на годината и се мртви сериозни се пријавуваа девојчиња..и Драган Вучиќ го водеше настанот.. и имаше лажно побарување за жена кое што испадна дека уствари бил Јоце Панов (?), и имаше многу смешни фори...и нешто за јадење му донесоа на Цацко едно време...и сево ова беше третирано како сериозен настан пуштен во прајм-тајм што сепак после "I have a dream..", " Ask do not what your country can do for you but ask what you can do for your country" итн. ни донесе цитат што ќе се памти со години "Ете микро печка нали".

А сега продолжете со животот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom