Zaphod Beeblebrox
Поранешен покул Божино
Малце каснам, вчера го направив но ок.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нема такви, сите гледаме.Барам дечко што не гледа турски серии.... ниту една. Ништо(((
Ја не ги гледам ич.Барам дечко што не гледа турски серии.... ниту една. Ништо(((
Ми се допаѓаш.Ја не ги гледам ич.
Тогаш боље Турчин да барам, кај серии гледа, бар на турски ги гледа, па и јазик бар ќе научамНема такви, сите гледаме.
Могуќе, биолоџикал клок праи тика така.Хахахах ... да не ти дојде ред за мажење мор ?![]()
ништо, само јас и ти сме гледале вашите 5 минути изгледа, тапа се другиве, бинго гледале со ИренаГабче Жабче , хостесата на вучич во вашитее 5 мин
--- надополнето: 30 април 2013 во 17:14 ---
![]()
Јас гледав со баба ми, секогаш кога ДВ ќе речеше на некоја ,,ајде, мешај, мешај,, очекував да ги миксаат песните.... доста подоцна сфатив што тоа му значело.ништо, само јас и ти сме гледале вашите 5 минути изгледа, тапа се другиве, бинго гледале со Ирена![]()
Како низ сон се сеќавам исто имаше и натпревар со јадење торта без раце уствари тоа беше шампитаништо, само јас и ти сме гледале вашите 5 минути изгледа, тапа се другиве, бинго гледале со Ирена![]()
ништо, само јас и ти сме гледале вашите 5 минути изгледа, тапа се другиве, бинго гледале со Ирена![]()
Јас гледав со баба ми, секогаш кога ДВ ќе речеше на некоја ,,ајде, мешај, мешај,, очекував да ги миксаат песните.... доста подоцна сфатив што тоа му значело.
![]()
Есма е најхурем на векот....