M
marsovka
Гостин
Молам само зборови имаш каде се делата?И јас ожам тука да се мавам у груда за Македонија се ......Знаеш што значи зборот гнев?????
Пофалба во општи муабети дека си заебала некого?
Уствари сам себе го убијал????????
8 април,кога го изнапиша сето тоа,не е така далеку,ако мислиш дека е далеку,нема ни еден месец:kesa:
Прво не ме знаеш,за да можеш да го пишеш она што е болдирано
А за протестот пишав многу убаво.Можеш и да провериш.
Мојата ХРАБРОСТ е тука и ја има.Секогаш и СЕКАДЕ ЗА МАКЕДОНИЈА.Извини ама јас не знам да плукам и после неполн месец да лижам.
Јас тоа што ќе го пишам на форум,тоа и го мислам ЈАВНО,ЈАСНО и ГЛАСНО.А и стојам зад тоа што ќе го кажам.
За ова болдираново.........нема ПОТРЕБА ОД ЛИЦЕМЕРИЕ И ЛИГАВЕЊЕ.
BTW Мој совет ти е,кога ќе пишеш нешто на форум или кога јавно ќе изнесеш некој свој став,размисли дали можеш да стоиш зад тоа што си го кажала.А и ако е вистина нема да те боли.
Ниту пак го лижам (не знам дали прочита дека си признав по којзнае кој пат дека сум себична или да ти преведам не гледам подалеку од радиусот на мојот газ )
Уствари ајде залепи по пут некоја етикета и пак да ти го напшам истото што го пишав пред некое време на алекс
значи ќе те задоволи ако речам дека признавамд ека сумсе што сум според тебе плус уште некоја етикета додади рандом
И после ќе бидеш доволно љубезна по втор пат прашувам да ме слушнеш што сакам да ти кажам и укажам?
а уствари да си отвориш една цела тема за да ме исплукаш мене ?Ќе те задоволи тоа ?Мислиш,
Реков ретардиран човек, а не ретардирана Марсовка... е сега ти види си дали нормален човек зборува во трето лице.. евр.
Настрана погрешната логика што ја имаш, со неа си тотално неупотреблива во такво динамично време.
ќе ја задоволи твојата жед за победување на невидливите непријатели
кои сакаат да направат македонскиот народ да исчезне ?
Мислам ќе се осеќаш тогаш како народен херој?
20 пишува и дата на раѓање има дури и имаш слика на профилмоето столче напротив не е баш удобно и топло ...
колку години имаш .. се ми се чини си некое детипште ...
Тоа што сакам да кажм е уствари чабе се расправам со некој тврдоглав кој попрво би умрел отколку да признае дека има ист интерес и дека е у право некој како мене (ајде себична,курва итн итн набројте колку сакате тука и што сакате)
па не цело време идеш офтопик и ме нплукаш како човек ане читаш уствари што сакам да кажма па дај отвори тема таму и плукајДали стварно мислиш дека заслужуваш тема?!:pos2: