За 1.Не можам да те разберам,де подобјанси ми.
За 2. ако немаш такво влијание,немаш ХРАБРОСТ.Зошто тогаш прашуваш ХРАБРОСТ КАДЕ СИ?За поставување тема секој има храброст или????
За 3. Би имала ХРАБРОСТ да се појавам.
Хм......што беше тоа ХРАБРОСТ?????
Дрвење на форум????Мислам НЕ
слушај мила моја ако сереш по мене како личност и вадиш мои постови во гнев напишани треба првин сите до една да ги прочиташ па да видиш дали воопшто имам храброст
Бидејќи сеа ме тераш да се фалам :
Имаше инаку протест за протест и сите интелектуалци од твој калибар го окаркатеризираа како соросоиден,имаше и луѓе кои се спротиставија и кои велеа дека би дошла,знаеш колку од кајгана форумов дојдоа?
4 души ,меѓу кои и јас и тоа меѓу првите кога убаво со камера не снимија сите до една убаво ,мислев дека немаше да има повеќе од 100 души и си викав цело време у себе дека ќе го наебеме сите до една особено после куршлусите што избија пред тоа ,но знаеш што се стегнав и појавив
Исто така со еден од кајганџиите дискутиравме за иронијата и храброста на нашите сограѓани меѓу кои и се наоѓаат наши пријатели кои сите до една откажаа ради икс причини .
Сеа зошто немам организирано протест :
1.Дознав дека пртестот бил откажан и заменет со коктел забва дури во среда ,а за протест да се организира како што треба и притоа да не биде куршлус треба повеќе од два дена
2.Малце да не иронично за продадена душа која курот ја боли за се македонско итн заедно со комуњарите,соросоидите,антимакедонците да ве спасува од вашата сопствена глупост вас правите македонци
3.Имам храброст но не сум тотална будала како прво не сум добар организатор како второ неамам влијание за да ги дигнам и повикма барем дел од масите
4.Извини а каде е твојата храброст мислам освен тука да плукаш на форум ?
Еве ги.......за нив прашуваше каде се?
љубави барем јас си признавам себична сум и затоа барам протест за да утре кога ќе се вработам и јас да имам бенефиции права....
тоа се вика самосвесност
Ова важи за сите што се испосра по мене неамма намера да ви пишувам одделно ,научете да читате како што треба се не само тоа што ви одговара