Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Филозофијата на зодијакот е благонаклонета кон знаците кои што го делат истиот елемент, во твојот случај оганот, и овенот и стелецот припаѓаат на истата група, што значи имаат одредени карактерни особини кои што излегуваат од истиот калап.јас сум овен , тој е стрелец ... ај некој нека ми каже за оваа комбинација . Pleaseee
Лавот и Близнаците се една од посовршените комбинации во зодијакот затоа што воздухот и оганот се совршениот склоп сам по себе, кога не би се изгореле меѓусебно за внимание и публика, ова може да биде плодно со тоа што ќе дојде до меѓусебно асимилирање на особините кои што ви се допаѓаат кај другиот.ај некој да ми каже како си одговарат лав и близнаци.Фала однапред :back:
Бик,види вака ти си ептен тврдоглава,по малце и досадна,си тераш по свое,а рак у подзнак ти ја смирува малце природата,те прави понежна,ама и ептен навредлива(ќе се навредиш ако некој те баци на лев наместо на десен образ),уште у месечина да бидеш шкорпија или водолија си го јадела,како и да е помалце си психо сигурно:helou:Нешто за бик,подзнак рак (ми викаат дека била најклета комбинација)?:uvo:
И комбинација јас бик,а тој близнаци?
Водолијата ти е нешо ко прдеж у ветер,или е*би ветар(ко што би рекле бабите)за ништо не се замара,не љубомори,и еднаш сака,се друго е само пролазно(викаат машко со машко/женско со женско се преболува)тоа е нивното мото.Стварно неможам да ги опишам,чудни се и друштвени,се би дале за другар/ка.Имаат големо его,и прават се за никој да не им го испрља,а и не се вреѓаат за нишо.Уживаат у сексот,спремни се на се,и сакаат да експериментираат.lucy in the sky ај кажи ми како си одговараат шкорпија и водилија.
Хороскопски знак - Овен
подзнак Рак
Супер се и двата знака ама вака у комбинација не баш.Тешко мене
![]()
Или ужасно добра или ужасно лоша комбинација...aj ve molam ako moze za jarec(jas sum toa) i za devica(toj) pls
p.s. se izvinuvam za latinicava ama na preinstall mi bese kompjuterot
каде се најдовте?:nesvest:a moze nekoj da mi kaze so kombinacija se devica (jas) i oven (toj)?
Имаш у љ и с заведување според хороскоп сите можни деталиza lav ljuboven horoskop?![]()
За да ти кажат тебе а и на сите кои ги интересира кој подзнак се треба уште податоци... како тоа кој ден си роден и во колку часот (барем приближно) :smir:Може да ми кажете подзнак на ракот кој е?
Кој хороскопски знак највеќе му прилега како партнер на ракот?(првите 2 кои највеќе му прилегаат ако може)