Хорор филмови

Го гледав пред некој ден. Мислам дека е од 2005 значи не е нов, и Парис Хилтон е една од актерките:) Мене ми беше прилично интересен:icon_excl

Таа Парис Хилтон треба некој стварно да ја убие, во реалност!

Го гледав пред некој ден. Мислам дека е од 2005 значи не е нов, и Парис Хилтон е една од актерките:) Мене ми беше прилично интересен:icon_excl
Го имам гледано над 10 пати. Овој филм никогаш нема да ми здосади :D

Боби[Мкд];3946672 напиша:
Добар беше дефинитивно, не сум некој обожавател на хорор филмови но прилично беше напнат како што кажа...

п.с Карпентер :drk:

pozz do ice_hendrix shto go najde filmov... xD :pos:

Даелку од добар, глеј го REC!

:pos2:

Баш дека е Американска не чини, знам дека е римејк...

Баш дека е Американска не чини, знам дека е римејк...

Мене тој оригиналот ми е како да гледам ДОБРА шпанска серија :)
Не ги разбирам баш што зборат, морам да читам од преводот, смешни зборови имаат (потсеќаат на Касандра :) )

А американскиот си е таман, еден од најдобрите хорори што сум ги гледал, многу добро е прикажан и доловен стравот.

Оргиналот е далеку по реален и многу подобро ја доловува морбиндата/паничната атмосфера, за разлика од римејкот кој во тој поглед е тиња, исто како и изборот на актери а пред се сценариото..едноставно многу по суров и реален е оргиналот како и самиот сетап кој е далеку подобар од римејкот, адреналинот ти го качува секоја сцена се повеќе и повеќе.

Мене тој оригиналот ми е како да гледам ДОБРА шпанска серија :)
Не ги разбирам баш што зборат, морам да читам од преводот, смешни зборови имаат (потсеќаат на Касандра :) )

А американскиот си е таман, еден од најдобрите хорори што сум ги гледал, многу добро е прикажан и доловен стравот.

Ме насмеа ама и ме разочара, не за друго туку заради тоа што се работи за одличен филм кој е далеку подобар од американскиот. Psyside убаво објаснил зошто!

Ме насмеа ама и ме разочара, не за друго туку заради тоа што се работи за одличен филм кој е далеку подобар од американскиот. Psyside убаво објаснил зошто!

Јас не реков дека не е, туку дека повеќе МИ ОДГОВАРА да СЛУШАМ англиски (поточно американски, англискиот е лигав и накај педерски мава :) ) одколку шпански или француски. Некако не го доживувам филмот како што треба.

Еве пример за SAW: На крај вика онака убаво мрачно GAME OVER! го пуштив истото на италјански, се испомочав од смеење, некои 16 збора во секунда ги кажа. И што е мрачно таму? :) Ду ју андрстенд ми мај френд?

Јас не реков дека не е, туку дека повеќе МИ ОДГОВАРА да СЛУШАМ англиски (поточно американски, англискиот е лигав и накај педерски мава :) ) одколку шпански или француски. Некако не го доживувам филмот како што треба.

Еве пример за SAW: На крај вика онака убаво мрачно GAME OVER! го пуштив истото на италјански, се испомочав од смеење, некои 16 збора во секунда ги кажа. И што е мрачно таму? :) Ду ју андрстенд ми мај френд?

Е баш затоа треба почесто да се гледаат неамерички филмови за да не се цепиме после од смеење.Истото и мене ми се случуваше кога почнав да гледам јапонски филмови ама после се навикнав:).

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom