Хорор филмови

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301

Го гледав пред некој ден. Мислам дека е од 2005 значи не е нов, и Парис Хилтон е една од актерките:) Мене ми беше прилично интересен:icon_excl
Таа Парис Хилтон треба некој стварно да ја убие, во реалност!

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.738
Поени од реакции
11.618

Го гледав пред некој ден. Мислам дека е од 2005 значи не е нов, и Парис Хилтон е една од актерките:) Мене ми беше прилично интересен:icon_excl
Го имам гледано над 10 пати. Овој филм никогаш нема да ми здосади :D

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492
Боби[Мкд];3946672 напиша:
Добар беше дефинитивно, не сум некој обожавател на хорор филмови но прилично беше напнат како што кажа...

п.с Карпентер :drk:

pozz do ice_hendrix shto go najde filmov... xD :pos:
Даелку од добар, глеј го REC!

:pos2:

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.738
Поени од реакции
11.618

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492
Баш дека е Американска не чини, знам дека е римејк...

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Баш дека е Американска не чини, знам дека е римејк...
Мене тој оригиналот ми е како да гледам ДОБРА шпанска серија :)
Не ги разбирам баш што зборат, морам да читам од преводот, смешни зборови имаат (потсеќаат на Касандра :) )

А американскиот си е таман, еден од најдобрите хорори што сум ги гледал, многу добро е прикажан и доловен стравот.

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492
Оргиналот е далеку по реален и многу подобро ја доловува морбиндата/паничната атмосфера, за разлика од римејкот кој во тој поглед е тиња, исто како и изборот на актери а пред се сценариото..едноставно многу по суров и реален е оргиналот како и самиот сетап кој е далеку подобар од римејкот, адреналинот ти го качува секоја сцена се повеќе и повеќе.

penkaloto

......
Член од
17 април 2010
Мислења
412
Поени од реакции
269
Мене тој оригиналот ми е како да гледам ДОБРА шпанска серија :)
Не ги разбирам баш што зборат, морам да читам од преводот, смешни зборови имаат (потсеќаат на Касандра :) )

А американскиот си е таман, еден од најдобрите хорори што сум ги гледал, многу добро е прикажан и доловен стравот.
Ме насмеа ама и ме разочара, не за друго туку заради тоа што се работи за одличен филм кој е далеку подобар од американскиот. Psyside убаво објаснил зошто!

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Ме насмеа ама и ме разочара, не за друго туку заради тоа што се работи за одличен филм кој е далеку подобар од американскиот. Psyside убаво објаснил зошто!
Јас не реков дека не е, туку дека повеќе МИ ОДГОВАРА да СЛУШАМ англиски (поточно американски, англискиот е лигав и накај педерски мава :) ) одколку шпански или француски. Некако не го доживувам филмот како што треба.

Еве пример за SAW: На крај вика онака убаво мрачно GAME OVER! го пуштив истото на италјански, се испомочав од смеење, некои 16 збора во секунда ги кажа. И што е мрачно таму? :) Ду ју андрстенд ми мај френд?

penkaloto

......
Член од
17 април 2010
Мислења
412
Поени од реакции
269
Јас не реков дека не е, туку дека повеќе МИ ОДГОВАРА да СЛУШАМ англиски (поточно американски, англискиот е лигав и накај педерски мава :) ) одколку шпански или француски. Некако не го доживувам филмот како што треба.

Еве пример за SAW: На крај вика онака убаво мрачно GAME OVER! го пуштив истото на италјански, се испомочав од смеење, некои 16 збора во секунда ги кажа. И што е мрачно таму? :) Ду ју андрстенд ми мај френд?
Е баш затоа треба почесто да се гледаат неамерички филмови за да не се цепиме после од смеење.Истото и мене ми се случуваше кога почнав да гледам јапонски филмови ама после се навикнав:).

Kajgana Shop

На врв Bottom