- Член од
- 21 август 2008
- Мислења
- 5.204
- Поени од реакции
- 953
Не си го гледал како што треба, во таква атмосфера, (без) со правите луѓе, а и други си барал од филмот.... тоа е :nesum:
brat sam go gledav vo 3 sabajle niso ne me uplasi :kesa:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не си го гледал како што треба, во таква атмосфера, (без) со правите луѓе, а и други си барал од филмот.... тоа е :nesum:
the unborn 2009гледајте го ви го препорачувам а paranormal activity е најголемото срање со иам гледано:uvo:
Кога сме кај трибутот, се осеќам горд што успеав да ги препознаам абсолутно сите филмови т.е сцените од нив на трибутот :pos2:
the unborn 2009гледајте го ви го препорачувам а paranormal activity е најголемото срање со иам гледано:uvo:
The unborn go gledav pred godina dena,za mene filmot e prosecen
Фала на анализата, од каде го симна (каква беше снимката) ?
Имам 24-ка монитор така да ако е лош квалитет кај мене ќе биде ужас! Кога ке се развлече 600x400 резолуција на 24-ка можеш да замислиш :pos2:
Добар нов хорор?
The House of the Devil.
Далеку од добар хорор филм овај многу спор додоека дочекаш да дојди инересното ќе заврши фимот и само последните десет минути се интерсни и на почетоткот соза тоа времеалармот на колата и чешмите кој се нови
ми останаја запамтени само добрите костимите од 80 се на се слаб филм :smir: