E
`EsCaPe`
Гостин
Го имам пила четворката, али го немам гледано.
Ги имам гледано сите четири дела и искрено од сите, овој последниов најмалце ми остави впечаток..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Го имам пила четворката, али го немам гледано.
Не зборував за кој е пострашен и слично. Психопатот е темел на овие хорори. Наброј ми еден нов хорор трилер кој потрошил 800 000 долари за изработка, а заработил 40 милиони долари?Ам да де,ама за некој смејт да е најдобар хорор така?Кога веќе бил прогласен...за мене е.Инаку џимеј Психопатот и не е баш ептен некој хорор шо ќе те уплашит,ама алал да и е на цурана ко ќе ги лоповат парите...аууууф:nesvest:
Не се возбудив не се сеќирај. Под хорор филм не подразбирам кој колку е страшен и слично, обично ги гледам оние хорори кои имаат уметност во себе. А не овие тешки нови срања. Има филмови кои се вбројуваат во хорори а не се којзнае колку страшни. Содржината е најбитна, ако има добра содржина има и уметност. Во овие новиве хорор не гледам ништо друго освен имитација на некои боливудски хорори. Се нема веќе идеја.А кој кажа дека филмот не е добар?Јас реков само дека не е страшен толку многу,баш е јако напраен,не се возбудви одма
А да...и темел ти е првиот дракула,никој друг.
![]()
Еве го хоророт за кој ретко некој да спомне. Сите пробуваат да го имитираат Психопатот сега, ама на никој не му успева.