Хорор филмови

Еве трејлер од Окото 3, стварно е морничав филмот, ќе го гледам денско време јас, стварно сега ме фаќа страв. :kesa:

Аман од сите овие 27 страни,еден асолен хорор не кажа никој...а пак тој шо ја отворил темава да не прајме муабет:) Перко :smir:,него The Shining ти е хорор со Џек Николсон ќе заминет во планина и ептен јаки срања ќе им се дешавет,прогласен е за најдобар хорор не знам која година,must watch it...

The%20Shining.jpg

Ако мислиш на овој Шининг,стварно можам да кажам дека филмчево е добар, не е да кажеш мегу најдобрите хорори ама се занесуваш во него и интересен е, цело врееме ја брка девојката стварно има моменти кога се уплашувам, мислам дека вреди филмот да се погледне Поздрав.

Psycho1.jpg

Еве го хоророт за кој ретко некој да спомне. Сите пробуваат да го имитираат Психопатот сега, ама на никој не му успева.

Ам да де,ама за некој смејт да е најдобар хорор така?Кога веќе бил прогласен...за мене е.Инаку џимеј Психопатот и не е баш ептен некој хорор шо ќе те уплашит,ама алал да и е на цурана ко ќе ги лоповат парите...аууууф:nesvest:

Ам да де,ама за некој смејт да е најдобар хорор така?Кога веќе бил прогласен...за мене е.Инаку џимеј Психопатот и не е баш ептен некој хорор шо ќе те уплашит,ама алал да и е на цурана ко ќе ги лоповат парите...аууууф:nesvest:
Не зборував за кој е пострашен и слично. Психопатот е темел на овие хорори. Наброј ми еден нов хорор трилер кој потрошил 800 000 долари за изработка, а заработил 40 милиони долари?

А кој кажа дека филмот не е добар?Јас реков само дека не е страшен толку многу,баш е јако напраен,не се возбудви одма :drk:
А да...и темел ти е првиот дракула,никој друг.

А кој кажа дека филмот не е добар?Јас реков само дека не е страшен толку многу,баш е јако напраен,не се возбудви одма :drk:
А да...и темел ти е првиот дракула,никој друг.
Не се возбудив не се сеќирај. Под хорор филм не подразбирам кој колку е страшен и слично, обично ги гледам оние хорори кои имаат уметност во себе. А не овие тешки нови срања. Има филмови кои се вбројуваат во хорори а не се којзнае колку страшни. Содржината е најбитна, ако има добра содржина има и уметност. Во овие новиве хорор не гледам ништо друго освен имитација на некои боливудски хорори. Се нема веќе идеја.

Psycho1.jpg

Еве го хоророт за кој ретко некој да спомне. Сите пробуваат да го имитираат Психопатот сега, ама на никој не му успева.

many of you are gonna hate me for this, ама мене не ми се допаѓа многу.дури и ми е досаден.заспав кога го гледав.:kesa:а The Shining е многу добар, еден од подобрите.

Insanitarium...od mene ima 10\10 psiholoski triler\horor
Gleajte go top filmce
sanitariumcov.jpg

Овој "Окото 3" може вода да им носи на кецот и двојката.
Дефинитивно утнат филм.

Кај забегала темата бе, само јас ли гледам хорор филмови ?

spiritworld-01.jpg

reeker2.jpg

Тие два ги земав сеа, вечер да изгледам барем еден од нив.

одамна немам гледнао..ау ми недостига..дај кажите некој мн мн мн јак...
..последне хорор ми е ван мисед кол...не е нешто мн страшен и јак..ама има еден дел..кј аууу перницата ја гушнаааааааааав:nesvest:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom