Хорор филмови

Знае некој добра страна за симнување на филмови ? :smir:

Не гледам, се плашам.
Не дека ги сонувам сцените после тоа, или пак стравувам дека ќе ми излезе некој со секира под креветот, меѓутоа во моментот кога ги гледам тие сцени, нешто ме пресечува и останувам без воздух.

Еден од пострашните филмови што ги имам гледано се “Тексашки Масакр Со Моторна Пила“ и “Пила“ (вториот дел, мислам). Никогаш повеќе! Не знам како може човек да ужива гледајќи како некој лудак со пила касапи други луѓе или им “монтира“ метални “кациги“ на жртвите и ги тера да ги отклучат а клучот е во тегла со киселина!

И не знам воопшто што ги тера режисерите такви филмови да режираат.

The cook 8\10
tforg-Cook-The-free-2008.jpg

Кај забегала темата бе, само јас ли гледам хорор филмови ?

reeker2.jpg
Значи, се заебав гадно за овој филм. Многу слаб хорор.
Да знаев дека е Рикер 2 немаше да го зимам. Дури дома приметив за кој филм станува збор.
Исто така и кецот е катастрофа. :tapp:

Последно го гледав Тексашки масакр со моторна пила и тоа по втор пат, ептен е грозен кога ќе ги закачува луѓето на тоа чингелите и тоа живи... бљааак :pov:
А пробав еднаш Hostel да го гледам и се откажав... грозно е бе. Незнам како можи некој онакво нешто да гледа... она ни во Ирак, ни во Авганистан го нема. :nesvest:

И јас вчера по 2 пат го глеав Масакарот и се згрозував и језев ко првиот пат,страшно добро направен хорор

film sto udara na psihu HIDE AND SICK nema gadni stvari ali da se poseres od stra a dobar e i HOSTEL,HILLS HAVE EYES sto znam dobri su samo nervirav me onij u stil sto se sluci minatoto leto samara neznam jos tij banalni

pulse-movie-poster.jpg

Оценка: 0/10

Значи, ова срање е "како не треба да изгледа еден филм".
Незнам со кој памет глумците прифатиле да глумат во него.
Ова не е филм бе, ова е анти-филм.
Да не се излажал некој да го земе. :tapp:

омилен жанр ми се хорор филмови (и комедии). обавезно се гледаат навечер, ама јас преферирам во друштво пошо ако сама ги глеам после тоа се прпам:nesum:

За Hills have eyes имам слушнато дека е многу добар филм ама сеуште го неам гледано како и овој другиов Mirrors.

film sto udara na psihu HIDE AND SICK nema gadni stvari ali da se poseres od stra a dobar e i HOSTEL,HILLS HAVE EYES sto znam dobri su samo nervirav me onij u stil sto se sluci minatoto leto samara neznam jos tij banalni
Hide and Sick не да мава на психа тоа е лудило:ija::nesvest:
го гледав и ептен ми се засвиѓа многу е добар филмот, Hostel исто така е луд филм се виде дека Тарантино само за таков тип филмови е одличен.

омилен жанр ми се хорор филмови (и комедии). обавезно се гледаат навечер, ама јас преферирам во друштво пошо ако сама ги глеам после тоа се прпам:nesum:
Па ајде кажи заедно ќе гледаме :helou::vozbud::vozbud:

Иначе за хорор обожавам да гледам лудница филмови се тоа заедно со трилерот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom