Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Патрик Вилсон и Вера Фармига <3 да сакале најдат подобри - немаКонџуринг 2 е МО-ЧА-ЊЕ... Огромна препорака за тие што не го гледале![]()
Искрено мене првиот дел ми е подобар од вториот,во вториот премалку(да ги наречам)страшни и чизи моменти,првиот дел кога го гледав доцна навечер ми беше страв водата да си ја земам од масата,а од вториот дел го немав тоа чувство.Мое мислење ..
The most boring movie i've seen in a while... The Witch дури изгледа интересен за овој..Мислење за The Neon Demon (2016)?
Читав коментари и повеќето го опишуваат како "the most disturbing movie i've seen in a while".
Нема врска тој со првиот дел,само камерата е за пофалба друго ништо..Имаш вакви хорори еден куп,и со ништо не би го споредил со кецот.Conjuring 2 го пуштам три пати и никако да го догледам. Еден сат имам изгледано. Одлична камера и игра со бои, ама ко шо кажа вот, жими таквово тие џампојте предвидливи. Тишина тишина, и таман гледачот има добро време да се припреми дека наеднаш ќе има појава на гнасно створење и звук и жими таквово....
The Thing ќе го гледам пак откако ќе го изгледам срањево од хорор, а ќе го изгледам силум или милум вечер.
Мене и кецот глуп ми беше. За една класа (оценка) помалку глуп од двојкава. Го изгледав инаку конечно двојкава. Американско мех со хепи ендинг.Нема врска тој со првиот дел,само камерата е за пофалба друго ништо..Имаш вакви хорори еден куп,и со ништо не би го споредил со кецот.