Хорор филмови

Кој бил тој нов француски хорор што морала да интервенира амбуланта на премиера? Студентка-канибалистка нешто а-у

Не сум јас баш за хорори.
Сепак добар хорор, последно што гледав Konjuring.
Вториот дел нема храброст да го гледам, едностано неможам. Сепак ми се допадна.

Не сум јас баш за хорори.
Сепак добар хорор, последно што гледав Konjuring.
Вториот дел нема храброст да го гледам, едностано неможам. Сепак ми се допадна.
Нема ништо страшно во вториот дел,ветлосни години е зад првиот..Така да гледи го.

Дај препорачај некој многу добар тогаш. :)
Conjuring и двата се многу добри хорори.
Ако сакаш постари - Exorcist (сите три дела се добри), Poltergeist, Nosferatu, Dawn of the Dead...
Од новиве мене ми имаат оставено впечаток: 30 days of night, The Witch, The Babadook, Tears of Cali и многу други.

И Dawn of the Dead од 2004 е добар, мислам дека се даваше на нашиве телевизии филмов. Филмот доби позитивни критики и од Џорџ Ромеро, таткото на зомби филмовите :)

Тука Хопкинс малце тапа ми глуми :D
Да ти кажам право, одамна ми е гледан филмот, не се сеќавам баш на глумата, но во глобала филмот ми оставил позитивен впечаток. Инаку, многу многу ретко гледам хорор.

Еве еден потценет џем од минатото... режисер е Питер Џексон од LOTR франшизата :) Филмов е правен со мал буџет, тогаш Џексон почнувал да плови во режисерските води, али напомена не е за луѓе со слаб стомак. Истотака да спомнам дека Новозеландски е филмов, колку да си знаете ако планирате да го ѕирнете :)

26688_front.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom