Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако си веќе за азиски хорори:Mnogu sakam horrori, iako retko me plašat, ama jas sepak prodolzuvam da gi gledam. aziskite horrori i psiholoski trileri mi se najomileni. Ne mozam da im odoleam na jezivite zeni i deca so crni kosi i sporo dvizenjeNpr. Tale of two sisters, Bunshinsaba, Shadows in the palace, Reincarnation. Od amerikanskite, adaptacijata na Ring mi bese ok (prviot del, se razbira), a od relativno ponovite, Insidious, se raboti za astralna proekcija i taka, ne mi bese loso.
кое последно ??? попрецизно малкуПу ј'зк да ти е.
Ова последново ме боцка во очи и не ми дава да ти стиснам лајк.![]()
Пара норма Л веројатнокое последно ??? попрецизно малку![]()
^ па ако земеме во предвид дури и 2 000 000 луѓе ако го видат овој предлог на 12-мина и повеќе филмови, нормално е дека 1-2 нема да му се допаднат некому. Како и да е нема везе, секој со свој вкус да не се фаќаме за сламка...
![]()
јоооооо ме погоди имаш големо поштовање за the hidden face ......прејако филмче бравосВампирчиња и вештерчиња не ми текнува моментално, ама еве ти нешто од пред некоја страна што го правевме муабетот со Srcee за шпанските хорори/ трилери:
The Uninvited Guest
Fermat's Room
Timecrimes
The Hidden Face
Било кој од овие да го гледаш, нема да згрешиш.