Сега ми е јасно. Мајката му е да се постави хипотезаШто ти образложи жити се. Сподели една хипотеза која најблагоречено е тешка глупост. Остај што е само хипотеза. Далеку од било каков доказ, факт или аргумент. Мнооогу далеку. И сега се чукаш по гради како ти ни си образложил нешто. Па ни педерите неможат да си поверуваат во таа хипотеза не пак останатото нормално население.[DOUBLEPOST=1438720826][/DOUBLEPOST]
Не си пропуштил ама баш ништо. Според хипотезата како прво педерите немаат потреба да се размножуваат ради ( пази сега ова е многу јако ) тоа што носеле 100% исти гени со нивните нормални роднини што би рекле исто како тие да ги правеле нивните деца а природата им доделила улога тие да ги чуваат, догледуваат децата на нивните роднини. Со тоа според него ( и хипотезата се разбира) се задоволени условите на еволуцијата во поглед на размножувањето и подобрувањето на видот. И после ај тргни му НЗС на хипотезата. Ете тоа е тој главниот непоборлив доказ , аргумент, факт со кој тука сите со свој камен по глава не удри. Мене веќе неколку дена уште ми се врти од тој каменот, неможам да се соземам.
.А роднините ќе бидат пресреќни, пошо има кој да се грижи за нивните деца