- Член од
- 16 декември 2012
- Мислења
- 2.745
- Поени од реакции
- 7.262
Сега ми е јасно. Мајката му е да се постави хипотеза.Што ти образложи жити се. Сподели една хипотеза која најблагоречено е тешка глупост. Остај што е само хипотеза. Далеку од било каков доказ, факт или аргумент. Мнооогу далеку. И сега се чукаш по гради како ти ни си образложил нешто. Па ни педерите неможат да си поверуваат во таа хипотеза не пак останатото нормално население.[DOUBLEPOST=1438720826][/DOUBLEPOST]
Не си пропуштил ама баш ништо. Според хипотезата како прво педерите немаат потреба да се размножуваат ради ( пази сега ова е многу јако ) тоа што носеле 100% исти гени со нивните нормални роднини што би рекле исто како тие да ги правеле нивните деца а природата им доделила улога тие да ги чуваат, догледуваат децата на нивните роднини. Со тоа според него ( и хипотезата се разбира) се задоволени условите на еволуцијата во поглед на размножувањето и подобрувањето на видот. И после ај тргни му НЗС на хипотезата. Ете тоа е тој главниот непоборлив доказ , аргумент, факт со кој тука сите со свој камен по глава не удри. Мене веќе неколку дена уште ми се врти од тој каменот, неможам да се соземам.
А роднините ќе бидат пресреќни, пошо има кој да се грижи за нивните деца