Хип хоп културата во Македонија

На вистинскиот рап никогаш нема да му пројде времето и никогаш нема да излити тоа срање зашто тоа е вистинското а вистинското го носиме во себе. :)
Тоа срање не е за во клуб или не е за секс, тоа е за соочување со срањата сам со себе.
Страјк си има уникатен стил и свири тежок рап, не може секој да му го соџвака делото.
Тоа е ебено тешко срање од душа и не се пронаоѓа секој во тоа зашто не сме сите исти а повеќето од денешниве хардкор луѓе се фејк , они не би преживеале ни една ноќ во темницата сами.
Има многу квалитетен рап кај нас и треба да се цени тоа.
Има многу дечки што фураат ебено добри рапчуги и тоа е за почит!

Страјк е врв 5 дена по ред го вртам албумов по цел ден ....

Шо сакате зборајте за Донплеја и неговата екипа со Бон Праскиза искинаа во тракава

Да не знајте некоја готова плејлиста, микс тејп за мак рап песни, торент или нешто слично :)

Да не знајте некоја готова плејлиста, микс тејп за мак рап песни, торент или нешто слично :)

Спушти ги и измиксај ги, онака чисто да се вртат една по една(без ефекти транзиции прелази и такви ствари - аматерски) и сними си го миксот и то би било то - ако ти е ова целта :D Лесна работа ти е ова, без многу замарање
Иначе не сум сретнал досега така готов торент

Да не има некој текст од Опасна Зона на Ајс? :)

Гледам Тони Зен гостувал во воспитна кај Аго, има некоја снимка да слушнеме што се правело муабет?

некако много ми е безвезе.. ништо посебно, бит нема врску. гоце могаја малце повише да се потруди. текст и флоу веќ видено..
Првиот со брадата и косата жута ми се свиѓа како влагаа , после натаму ништо посебно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom