Хип хоп културата во Македонија

Прашуваш ко човек, ти одговараат ко магаре.
Во право си, требаше да го сметам за реторичко, ова завршува тука.

Како и да е, за да не биде постов апсолутно бескорисен, зашто не сакаме да ја упропастиме темава нели...еве уште нешто 484544_4001996860955_249184043_n.jpg

563894_4434164374729_393067138_n.jpg

Епа ајде бујрум.

:facepalm:
Дефинитивно најдобар виц што сум прочитал! Коментаров на Миста е Нешто, А-У! Незнам како не сум го видел порано. Ах Миста Миста...
Кај го најде брат БАШ Кртот да го споредиш со Тонио Сан? Пак уште дека крадел стил од албумот ЦВЕТОТ НА СВЕТОТ..
Фанки албумче како ЦВЕТОТ НА СВЕТОТ (со траки како Црногорско Поткровје а.к.а Ме Мрзи и Гудало Ќотек) неможе ни под разно да се спореди со бруталната, тероризирачки мрсна кртина на Кртот! Разбирам да се прават споредби помеѓу Вуиса и Тонио Сан, али Кртот и Тонио Сан - тоа неможам да го разберам!

А може вака? :)

Според мене најквалитетно нешто што излегло на сценава последниве неколку месеци.
Даб-хоп :)
Иначе Зад Аголот го ставија/аат албумот на нет.. Да не спамирам со сите траки ете една од мене..

Првиот сингл од албумот на Револуционерот(Raw'N'Wicked)
насловен како Бандероли & Банкоти! Продуцирана од страна
на Ристески - Nin Vibe. Видеото е дело на Lalkovski Video Production. Микс&Мастер: Марко(Зад Аголот)!

Страјк...мислења за човекот и ако знае некој информации за него по детално нека пише...но поглавното ми беше мислења за човекот...дали е најдобар кај нас ? чекам одговори...позз

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom