Хип хоп културата во Македонија

Член од
1 март 2008
Мислења
1.396
Поени од реакции
1.050
Lugje nekoj moze li da gi najde trite traki od DON DZIGON od skopje da mu ebam majkata.Klanot Georgievski Filipovski.Ima taj tip 3 pesni epten jaki.Ako se sekjava nekoj i ako gi ima neka pise.Pozz

Член од
1 февруари 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
4.208
Lugje nekoj moze li da gi najde trite traki od DON DZIGON od skopje da mu ebam majkata.Klanot Georgievski Filipovski.Ima taj tip 3 pesni epten jaki.Ako se sekjava nekoj i ako gi ima neka pise.Pozz
аххахах не си нормален брат :D
Кај ти текна на oваа фалинка жити се :)
Ги немам јас треба да ги земам од другарче ке ти ги пратам.

Eве го ликот како свири на гитара.

Панкер е иначе рапот му е на второ место хаха.

Член од
1 март 2008
Мислења
1.396
Поени од реакции
1.050
аххахах не си нормален брат :D
Кај ти текна на таа фалинка жити се :)
Ги немам јас треба да ги земам од другарче ке ти ги пратам.

Eве го ликот како свири на гитара.

Панкер е иначе рапот му е на второ место хаха.
Da da go znam valter deka e Panker, no ne znaev kako izgleda.Ali ako gi najdes trakite odma mi gi prati nekako na nekoj upload server kako mediafire.Pozz

П

Паган-др

Гостин
Го има некој да ми го пушти Не Заборавај од Стр2 у пп? Го имав, ама отиде во неповрат со стариот компјутер...

Corvus

Latrodectus
Член од
24 јануари 2011
Мислења
4.002
Поени од реакции
15.328
Спировски ако не се лажам...
Види го ти малиов, образован.(y)

Он топик: ми се свиѓа правецот кој го фаќа Кртот, не знам како најдовте сличност помеѓу него и РНС, но како и да е, не се согласувам.Кртот е далеку од Антонио и не ми се верува дека некогаш ќе му се доближи по стил или било што.

Доказ #1
Доказ #2
Доказ #3

Факт: Кртот секогаш ќе биде значително потврд од РНС и тоа не може ништо да го побие.

*Бонус видео, колку да завземам страна:

Врска неам што се збори, доаѓам во темава еднаш месечно за да се издувам, поздрав,

Con Artist

the man with the key
Член од
1 мај 2012
Мислења
5.315
Поени од реакции
21.511
Види го ти малиов, образован.(y)

Он топик: ми се свиѓа правецот кој го фаќа Кртот, не знам како најдовте сличност помеѓу него и РНС, но како и да е, не се согласувам.Кртот е далеку од Антонио и не ми се верува дека некогаш ќе му се доближи по стил или било што.

Врска неам што се збори, доаѓам во темава еднаш месечно за да се издувам, поздрав,
Добар виц!
Кој рекол дека има сличност во стил помеѓу Кртот и РНС? Јас колку што знам, или колку што сум прочитал на темава, никој не рекол дека има сличност помеѓу нив двајца. Брат, ти изгледа си ги помешал апчињата. :) Или можеби јас грешам, веројатно сум прескокнал некој пост, не сум го видел.

Towelie

теХАЦЕ
Член од
26 јуни 2011
Мислења
307
Поени од реакции
254
Добар виц!
Кој рекол дека има сличност во стил помеѓу Кртот и РНС? Јас колку што знам, или колку што сум прочитал на темава, никој не рекол дека има сличност помеѓу нив двајца. Брат, ти изгледа си ги помешал апчињата. :) Или можеби јас грешам, веројатно сум прескокнал некој пост, не сум го видел.
Како прво не е БРАТ, туку е женско. :)

Миста93 рече дека Кртот го зел стилот на РНС... :)

М

Мартин`

Гостин
Добар виц!
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/545036_3667084549490_1891692428_n.jpg

Скринот е од кај Кртот на фб профилот :icon_mrgr:

Kajgana Shop

На врв Bottom