Хип хоп културата во Македонија

Corvus

Latrodectus
Член од
24 јануари 2011
Мислења
4.002
Поени од реакции
15.328
Прашуваш ко човек, ти одговараат ко магаре.
Во право си, требаше да го сметам за реторичко, ова завршува тука.

Како и да е, за да не биде постов апсолутно бескорисен, зашто не сакаме да ја упропастиме темава нели...еве уште нешто 484544_4001996860955_249184043_n.jpg

Con Artist

the man with the key
Член од
1 мај 2012
Мислења
5.315
Поени од реакции
21.511
:facepalm:
Дефинитивно најдобар виц што сум прочитал! Коментаров на Миста е Нешто, А-У! Незнам како не сум го видел порано. Ах Миста Миста...
Кај го најде брат БАШ Кртот да го споредиш со Тонио Сан? Пак уште дека крадел стил од албумот ЦВЕТОТ НА СВЕТОТ..
Фанки албумче како ЦВЕТОТ НА СВЕТОТ (со траки како Црногорско Поткровје а.к.а Ме Мрзи и Гудало Ќотек) неможе ни под разно да се спореди со бруталната, тероризирачки мрсна кртина на Кртот! Разбирам да се прават споредби помеѓу Вуиса и Тонио Сан, али Кртот и Тонио Сан - тоа неможам да го разберам!

А може вака? :)

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.374
Поени од реакции
4.917
Според мене најквалитетно нешто што излегло на сценава последниве неколку месеци.
Даб-хоп :)
Иначе Зад Аголот го ставија/аат албумот на нет.. Да не спамирам со сите траки ете една од мене..

Член од
11 април 2012
Мислења
123
Поени од реакции
107

#LakersMK

iChangeWorlds
Член од
31 јули 2008
Мислења
1.326
Поени од реакции
250
Првиот сингл од албумот на Револуционерот(Raw'N'Wicked)
насловен како Бандероли & Банкоти! Продуцирана од страна
на Ристески - Nin Vibe. Видеото е дело на Lalkovski Video Production. Микс&Мастер: Марко(Зад Аголот)!

Член од
8 декември 2010
Мислења
84
Поени од реакции
16
Страјк...мислења за човекот и ако знае некој информации за него по детално нека пише...но поглавното ми беше мислења за човекот...дали е најдобар кај нас ? чекам одговори...позз

Kajgana Shop

На врв Bottom