Хип хоп културата во Македонија

ako nekoj gi ima makedonski sinovi so pesnite: ce bides poznata i ritamot pod kulite ako saka neka mi gi prati po .пп.
Зошто по пп ? Нека види секој како изгледа шит рап - еве ти ја песната ->> Линк :)
А еве уште една песна, да се едуцираш малку :smir: ->> Линк

Да бе, башка сега спремаме и нови траки, моја продукција и на Фичо од Скопје, а се шириме и интернационално :) со Jimmy Potat и Grandpa J, демо снимките ги имаме, а малку време ќе потрае за финалната изработка. Манс, баш ми е мило што ти се допаѓа ова :wink:

Кој Фичо бе? Фримо ли? (beat experiments)? :)

Еве една рап песна од двајца мои другари од Прилеп, оваа му е прва песна од нивниот прв планиран албум. Едниот е J.J и името му е уште пред Јован Јованов да се курчи :) (Ништо чудно Јован да го има украдено)

Meне ми е супер песната, без разлика на тоа што ми се другари. Па слушнете ја и кажете мислења?

Ееее ние тука во Ченто колку рапери ги имаме. NWO (No Way Out), TimeouT, Totalen Respekt...

Billy Zver - Одам во градот

Дечкиве се од Кавадарци и мене стварно ми се добри, иако многу многу и не обожавам рап.

Еве една рап песна од двајца мои другари од Прилеп, оваа му е прва песна од нивниот прв планиран албум. Едниот е J.J и името му е уште пред Јован Јованов да се курчи :) (Ништо чудно Јован да го има украдено)

Meне ми е супер песната, без разлика на тоа што ми се другари. Па слушнете ја и кажете мислења?
Не се лоши.. ми стојат како тазе раперчиња незнам зошто ама во целина не се лоши.. ако напредуват ќе ги биде :smir:

Billy Zver - Одам во градот

Дечкиве се од Кавадарци и мене стварно ми се добри, иако многу многу и не обожавам рап.

Па затоа и мислиш дека се добри, оти не обожаваш рап :)
Да имаше слушнато нешто стварно добро ќе речеше ...“леле ама се катастрофа овие“...

Па затоа и мислиш дека се добри, оти не обожаваш рап :)
Да имаше слушнато нешто стварно добро ќе речеше ...“леле ама се катастрофа овие“...

Е да... знаеш дека е можно да си во право? :):):)
Па изгледа велам дека се добри оти се познавам со еден од дечкиве... :):):)
Ај, ко за првпат...нареден пат подобри ќе бидат :):):)

брат незнам за тебе ама мене овие ептен тиње ми се

само легијаааа брееее ееееј алооо менталниии
какви срања слушате
1 лјубов легијааа

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom