Божино
4815162342
MC grupata od prilep e mn jaka raperska grupa...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
JD, остај го нели гледаш дека е дете...
седел у синдикакот![]()
![]()
![]()
![]()
Леле колку не се добрииии...MC grupata od prilep e mn jaka raperska grupa...
Хахаха.. слушам рап од 3то одделение.. а ти ако си начукал 25 години не значи дека си ехперт за рап.
Незнам дали си седел у синдикатот. Јас имам седено у синдикатот со Тец, Аго, The E, Риба, Психо, Walter. Ти рапер си? кој рапери од скопјево ги знаеш лично? Никој, епа јас ги знам скоро сите.
И немој сеа ти мене да ме учиш за рап.
Za Makedonskite PEDERI zborite? Toest Makedonskite Sinovi? :pos2: :pos2: :pos2 :pos2: :pos2:
Pederot Dejvi, fegetot Miki i kompanija?
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLZ abe gonete gi za kur ne gi biva
Tekst na godinata
"Ovaa pesna e za site pederi, pederi i toj sto nejKJit da ja razberi.. Ovoj grad ima.. Nebo i oblaci.. Pederi se tiee sto so gazot kradat kolbasi"
I kako da ne se smees we? OCAJNI SEEEEEEEEEE
Слушај друже, ако ти слушаш рап да речеме 5-6 години, тој можеби слуша 10-15 години...искуството е злато, верувај ми....не можеш да ја имаш истата перспектива за рап музиката од човек со повеќе искуство од тебе, нема шанси. Не е само за рапот, за сите видови музика е така....
И не се прави фраер дека се знаеш со многу рапери, гарант некој ти е роднина или пак близок пријател од таму, па сега те запознале со нив....познанствата немаат врска со музиката, и Dr.Dre да го знаеш не те прави експерт....
И ти претеруваш сега. Како може дете од 15 години да има 10-15 години искустов во музиката?
Зборував за rymz, тој вели дека слуша многу време, а и 23 години е.![]()
Рапот е начин на живот бе!
А јас пак зборев за proxx.Зборував за rymz, тој вели дека слуша многу време, а и 23 години е.![]()
Рап е музика...Тоа е она што го слушаат тие што се пронашле во хип-хоп културата.Значи рап не живееш, само слушаш рап.
mALEFACTOr напиша:Грешка си. Рапот е живот. Значи рап живееш, рапот е култура, а раперите ја живеат таа култура. Не е само слушање и правење таква музика има многу повеќе, верувај ми.