Б
бристол
Гостин
Првиот купен мак рап албум ми е ова, времиња!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Првиот купен мак рап албум ми е ова, времиња!
Нема проблем дека е подобар. Само на САФ на концерт имаат отидено металци, панкери и и останати што не слушаат рап и хип - хоп.Најјак МК рап албум е овој. Појјак е и од САФИЗАМ.
Страјк ги има надминато одамна.Па и ја не реков дека рече дека Сафизам е срање. Реков дека Саф и Сафизам се далеку најдобри артисти и албум за едни македонски изведувачи.
Тие се на ниво Еминем што го има у свет.
Прво се они па многу празни места па све останато у Мкд.
Не се љути одма. Си прајме муабет.![]()
Ја од металци, рокери и панкери сум слушнал дека биле само на САФ и дека само за нив имаат почит.Страјк ги има надминато одамна.
Пс: Не сум бил на македонски рап настан, а да нема металци и рокери.
Идат бе, со мартинки и коса во црно што може да биде. Стварно на САФ најголем број имало (од постара екипа обично), ама не е дека ги нема на другивеЈа од металци, рокери и панкери сум слушнал дека биле само на САФ и дека само за нив имаат почит.
Ова дека на секаков рап идат е ваљда од некој сеуште неодлучни во која група на музички фанови да се пронајдат.
Катастрофа.
бомба
Меѓу малкуте сум на кој што им се супер сите нови песни и албуми издадени од Рнс, не знам ни каде наоѓа инспирација во ваква неиспиративна монотона земја. 25+ години активен на рап сцената, мене ми е за секоја чест.Нов албум на Tonyo San
![]()
Dete na Zimata
A new music service with official albums, singles, videos, remixes, live performances and more for Android, iOS and desktop. It's all here.music.youtube.com