Б
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Од каде тоа инфо?Дали сериозно е симната Арт и Факти од јутуб?
Од каде тоа инфо?
Симната е, и тоа баш во момент кога највеќе од се ќе беше актуелен стихот “вади пасош од фашиста кој ти брани, дедовците превртени во гробот дека биле Партизани“.Дали сериозно е симната Арт и Факти од јутуб?
Симната е, и тоа баш во момент кога највеќе од се ќе беше актуелен стихот “вади пасош од фашиста кој ти брани, дедовците превртени во гробот дека биле Партизани“.
Ја имам зачувано во пц, дека правев top50 Macedonian rap songs на Јутуб, па ако сакаш можам да ти ја пратам во пп.
Симната е, и тоа баш во момент кога највеќе од се ќе беше актуелен стихот “вади пасош од фашиста кој ти брани, дедовците превртени во гробот дека биле Партизани“.
Ја имам зачувано во пц, дека правев top50 Macedonian rap songs на Јутуб, па ако сакаш можам да ти ја пратам во пп.
Один на македонски рапувал?Уште еден албум од Кемп, овој албум заедно со Один. Големо браво за Кемп, Анон, Один, Сансет, Рнс и цела Чаир екипа што 15+ години држи андерграунд рап и е пример низ какви вредности треба да се шири соживот и гради другарство, а не гомната кои ги сервираат политичарите.