Хип хоп културата во Македонија

чист пример како можеш да еволуираш од добро во лошо.
Јас сум за малку експериментирање со стилови и воопшто менување стилови али пак да си останеш тука некаде со стилот кој си го терал. Ова песна им е претерано безвезе од кога промениа некој стил.

БимБап вожња малку. Лупајте фристајл на инструменталкиве ;)

Aман бре Матеј имаше подобри текстови. Ова е безвезе.
Откако почнаа да го тераат тој њу ејџ стил одат се надоле и надоле, барем според мој вкус.
Автоматски споено мислење:

пример за добар македонски рап.

Последно уредено:
Албум нов на Иван Ајнштајн

Продолжуваат да разочаруваат.

Откако почнаа да го тераат тој њу ејџ стил одат се надоле и надоле, барем според мој вкус.
Ако ги слушаш од позиција каде репер за рап ти е бум-бап, да, веројатно ќе бидеш разочаран. За стилот што го фураат, се сосема солидни, класи над оние ауто-тјун фушерајон наречен 2Бона. Сепак, се работи за различни стилови и звук, а секој стил си има посебна публика и се слуша во различна пригода.

Btw, на оваа новава делот од ZeeBomb си е океј, особено делот од Насте (третиот), многу јако влага и лепи на бит.

Ако ги слушаш од позиција каде репер за рап ти е бум-бап, да, веројатно ќе бидеш разочаран. За стилот што го фураат, се сосема солидни, класи над оние ауто-тјун фушерајон наречен 2Бона. Сепак, се работи за различни стилови и звук, а секој стил си има посебна публика и се слуша во различна пригода.

Btw, на оваа новава делот од ZeeBomb си е океј, особено делот од Насте (третиот), многу јако влага и лепи на бит.
Можеа на многу подобар начин да еволуираат, не викам дека не е океј меѓутоа им проработе чувството за поширока слушаност и можноста за правење некој денар, тоа е тоа, мене не ми се допаѓа.

Можеа на многу подобар начин да еволуираат, не викам дека не е океј меѓутоа им проработе чувството за поширока слушаност и можноста за правење некој денар, тоа е тоа, мене не ми се допаѓа.
Тоа што имаат можност за правење некој денар не е лошо. На секој му е добредојдена парата, без пара не се живее.

Сепак треба малку да поработаат на дел од текстовите. На Матеј текстот во рефренот е безвезе.

Скроз на место муабет, мене ми се свиѓаат па ептен и двете нови од нив, го исперфекционирале тој его-трап стил и океј е да се исплива у тие води, доколку не изгубат на квалитет. Не мора да е све андерграунд бум-бап.

Исто спотот на најновата УУУ скроз светски, врв.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom