D
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Бибич (ваљда така се изговара) има боље флоу од Кацар на нумерава... Ретко женски вокал да ми фати уво, ама гласот фино ѝ лепи на битот.
не е лоша бибич, но, мене сепак кацар ми звучи подобро, а и римите му се по на место.Бибич (ваљда така се изговара) има боље флоу од Кацар на нумерава... Ретко женски вокал да ми фати уво, ама гласот фино ѝ лепи на битот.
Шо е најзаебано отидов во листата да ја барам песнава, зошто не ја видов видов пред тоа8. Жена му на Брус
![]()
![]()
![]()
Седмата (последната) нумера “Блуз од бронза“ нема да биде доволно коментирана и забележана, а е доста квалитетна, па да издвојам нешто од неа.
одлични се и двата пакети на тони, само штета што според мене веќе е подзаборавен на нашата сцена, т.е прав реп ретко и кој поштува веќе на нашата сцена.Седмата (последната) нумера “Блуз од бронза“ нема да биде доволно коментирана и забележана, а е доста квалитетна, па да издвојам нешто од неа.
“Мојот град ми го украде воинот на плоштад, дома секој пат сметките во плико носат солза, дали тогаш имам полза од коњаници во бронза. На копиљаците им било смачено од мојата болка, ме боли курот за нив, ова е моја борба. Заеби слога, не може со секој да си добар“.
“...А што имам од тоа чим немам партиска боја. Затоа ли сум бутнат у ќош, дека сум неутрален, али да гласам во државава дали би бил нормален?“
“Изборот е мат или реми“
vo celiov album nikoj ne slusnav da rapuva i tute snimal so autotjun a e skoluvan operski peac plus sekoja pesna e treva treva treva treva drejkОвој David Black е добар ама нешто стилот во албумов не ми се допаѓа премногу. Имаше и една со Tуте но ништо посебно. Овие две ми се допаднаа.
Во оваа Алфа на крај влага најако
Ова е она раперско стара школа за разлика од се друго во албумот премногу модерно нов звук.