A
AnFem
Гостин
Наскоро спремам (сеа за сеа во ментална фаза) нов текст, нешто за моралните вредности на младите и кои (кој) ги креира нив.
Ќе ја имаме честа?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Наскоро спремам (сеа за сеа во ментална фаза) нов текст, нешто за моралните вредности на младите и кои (кој) ги креира нив.
|Volkswagen|
Самиот факт дека си утепал 2 саати на пишување на пост во кој не кажуваш апсолутно ништо што на нас не ни е познато, свесен, а највероватно и мотивиран од тоа дека ќе добиеш лајкови од просечњаци, афтоматски ми го укључува дефанзивниот механизам од вакви бљувотини кој се манифестира преку еве ваква, проста и искрена омраза кон твоето слепило.
Велам слепило, затоа што мислам дека лицемерие е тежок збор во твојот случај, за разлика од AnFem, на кого, о, така добро тоа зборче и се вклопува, просто да си помислиш дека и е средно име.
Wow bravo decko bas si jak hhh postuem im go kaza!
На ова ли се радуваш?
Ни изнакажа ствари кои тотално ни се јасни, и онака тотално свесно не боли курот, because we don't give a fuck за гладни нигери у африка, because we don't give a fuck за фаци кои се сметаат доволно релевантни да критикуваат луѓе на кој им е даден слободен ден за воздишка, ден на кој сакаат да си поминат лудо, да пијат, да јадат и да се веселат.
Ако сакаш да се бедираш за Нова Година, бедирај се, твоја ствар, кур не ми чуе.
Сакаш да си го оправдаш прдежот што така суптилно ни го тушна на темава и моравме сите да го инхалираме?
Посвои дете.
Ти тато, AnFem мама, јао, што слатко.
Ја ќе ти го дупнам балончето и, ќе ти кажам, дека како и годинава, и наредната ќе дувам гане и ќе пијам henessy, ќе јадам руска и кифличиња од мама месени, све тоа во името на добриот провод. Ќе си поминам јако и за гладните деца во Африка.
Не ме сфаќај погрешно, I'm just a regular everyday normal guy.
You want some more of this, bitch?
Биди ми поздравен, и секако имај убави празнични денови <3
Чек малу...
И сега шо?
Hey, let's burn all the Ernest Hemingway's books. They tell nothing more that we already know..
Yeaaah.
Хуху, ми се свиџа делот коа споредуваш нобеловец со клукајдрвец : D
|Volkswagen|
Самиот факт дека си утепал 2 саати на пишување на пост во кој не кажуваш апсолутно ништо што на нас не ни е познато, свесен, а највероватно и мотивиран од тоа дека ќе добиеш лајкови од просечњаци, афтоматски ми го укључува дефанзивниот механизам од вакви бљувотини кој се манифестира преку еве ваква, проста и искрена омраза кон твоето слепило.
Велам слепило, затоа што мислам дека лицемерие е тежок збор во твојот случај, за разлика од AnFem, на кого, о, така добро тоа зборче и се вклопува, просто да си помислиш дека и е средно име.
Wow bravo decko bas si jak hhh postuem im go kaza!
На ова ли се радуваш?
Ни изнакажа ствари кои тотално ни се јасни, и онака тотално свесно не боли курот, because we don't give a fuck за гладни нигери у африка, because we don't give a fuck за фаци кои се сметаат доволно релевантни да критикуваат луѓе на кој им е даден слободен ден за воздишка, ден на кој сакаат да си поминат лудо, да пијат, да јадат и да се веселат.
Ако сакаш да се бедираш за Нова Година, бедирај се, твоја ствар, кур не ми чуе.
Сакаш да си го оправдаш прдежот што така суптилно ни го тушна на темава и моравме сите да го инхалираме?
Посвои дете.
Ти тато, AnFem мама, јао, што слатко.
Ја ќе ти го дупнам балончето и, ќе ти кажам, дека како и годинава, и наредната ќе дувам гане и ќе пијам henessy, ќе јадам руска и кифличиња од мама месени, све тоа во името на добриот провод. Ќе си поминам јако и за гладните деца во Африка.
Не ме сфаќај погрешно, I'm just a regular everyday normal guy.
You want some more of this, bitch?
Биди ми поздравен, и секако имај убави празнични денови <3
Волкси, кај беше за Нова Година?
--- надополнето: 6 јануари 2012 во 00:23 ---
![]()
Wait, креативност?Наскоро спремам (сеа за сеа во ментална фаза) нов текст, нешто за моралните вредности на младите и кои (кој) ги креира нив.
Интересно.
Само не разбирам зошто секоја креативност мора да биде потценувана, па дури и таа искажана на форум?
Wait, креативност?
Не стигнав да ја дефинирам, ја немам согледано сеуште о.оЕте, точно на ова мислев во претходното мислење. Ова е тоа што не можам да го разберам.
Инаку, не планирам да дискутирам за креативноста, се зависи од тоа во колкави размери ја дефинираш.