Хепи фуцкинг Њу Јиер!

• Креатор на темата Креатор на темата |Volkswagen|
  • Време на започнување Време на започнување
[quote="|Volkswagen|, post: 4673922, member: 32297"

Наскоро спремам (сеа за сеа во ментална фаза) нов текст, нешто за моралните вредности на младите и кои (кој) ги креира нив.[/quote]

Влада на Р.М дава по 30.000 денари за објавен научен труд, само не знам дали ќе ти го важат на мотика и бркај работа. :D

|Volkswagen|
Самиот факт дека си утепал 2 саати на пишување на пост во кој не кажуваш апсолутно ништо што на нас не ни е познато, свесен, а највероватно и мотивиран од тоа дека ќе добиеш лајкови од просечњаци, афтоматски ми го укључува дефанзивниот механизам од вакви бљувотини кој се манифестира преку еве ваква, проста и искрена омраза кон твоето слепило.
Велам слепило, затоа што мислам дека лицемерие е тежок збор во твојот случај, за разлика од AnFem, на кого, о, така добро тоа зборче и се вклопува, просто да си помислиш дека и е средно име.
Wow bravo decko bas si jak hhh postuem im go kaza!
На ова ли се радуваш?
Ни изнакажа ствари кои тотално ни се јасни, и онака тотално свесно не боли курот, because we don't give a fuck за гладни нигери у африка, because we don't give a fuck за фаци кои се сметаат доволно релевантни да критикуваат луѓе на кој им е даден слободен ден за воздишка, ден на кој сакаат да си поминат лудо, да пијат, да јадат и да се веселат.
Ако сакаш да се бедираш за Нова Година, бедирај се, твоја ствар, кур не ми чуе.
Сакаш да си го оправдаш прдежот што така суптилно ни го тушна на темава и моравме сите да го инхалираме?
Посвои дете.
Ти тато, AnFem мама, јао, што слатко.
Ја ќе ти го дупнам балончето и, ќе ти кажам, дека како и годинава, и наредната ќе дувам гане и ќе пијам henessy, ќе јадам руска и кифличиња од мама месени, све тоа во името на добриот провод. Ќе си поминам јако и за гладните деца во Африка.

Не ме сфаќај погрешно, I'm just a regular everyday normal guy.
You want some more of this, bitch?

Биди ми поздравен, и секако имај убави празнични денови <3

|Volkswagen|
Самиот факт дека си утепал 2 саати на пишување на пост во кој не кажуваш апсолутно ништо што на нас не ни е познато, свесен, а највероватно и мотивиран од тоа дека ќе добиеш лајкови од просечњаци, афтоматски ми го укључува дефанзивниот механизам од вакви бљувотини кој се манифестира преку еве ваква, проста и искрена омраза кон твоето слепило.
Велам слепило, затоа што мислам дека лицемерие е тежок збор во твојот случај, за разлика од AnFem, на кого, о, така добро тоа зборче и се вклопува, просто да си помислиш дека и е средно име.
На ова ли се радуваш?
Ни изнакажа ствари кои тотално ни се јасни, и онака тотално свесно не боли курот, because we don't give a fuck за гладни нигери у африка, because we don't give a fuck за фаци кои се сметаат доволно релевантни да критикуваат луѓе на кој им е даден слободен ден за воздишка, ден на кој сакаат да си поминат лудо, да пијат, да јадат и да се веселат.
Сакаш да си го оправдаш прдежот што така суптилно ни го тушна на темава и моравме сите да го инхалираме?
Посвои дете.
Ја ќе ти го дупнам балончето и, ќе ти кажам, дека како и годинава, и наредната ќе дувам гане и ќе пијам henessy, ќе јадам руска и кифличиња од мама месени, све тоа во името на добриот провод. Ќе си поминам јако и за гладните деца во Африка.

Чек малу...
И сега шо?

Hey, let's burn all the Ernest Hemingway's books. They tell nothing more that we already know..
Yeaaah.

Волкси, кај беше за Нова Година?

Време е да ги разјасниме работите, гледам тука луѓе во заблуда.
Под „празничен конзумеризам“ не се подразбира јадење руска салата и кифлички, или дување ганџа, него се мисли на оние луди и огромни суми на пари што се потрошени во скапи ресторани и што се фрлаат на облека што ќе се носи само една вечер. Исто како и овој, не го почитувам било кој ден кога се постапува исто. Нема ништо лошо во скромна прослава со или без повод.Тоа што јас хејтам и бојкотирам нова година и остало, тоа е моја лична ствар. И мило ми е кога ќе ја осетам позитивната енергија, ја имам осетено многу повеќе од пола луѓе од форумов, само што... ме пука депресија кога ќе помислам колку знае истата да биде вештачка и пластична. Чиста глума и лицемерие. Не јас, они!

А што се однесува до господинот ГАД хејт ас ол... Доволно кажа за себе! Ептен љубам такви како тебе!

|Volkswagen|
На ова ли се радуваш?
Посвои дете.

129156957068809224.jpg

--- надополнето: 6 јануари 2012 во 00:23 ---
Волкси, кај беше за Нова Година?

А за НГ...Бев со друштво, рокче и лаф муабети за свашта. Малку бунарче, руска салатичка олабаено скрос... ;)

--- надополнето: 6 јануари 2012 во 00:23 ---
9gag_twitter_logo.png

Колку време го мислеше ова? : D
Го спремаше? : D
Како тоа за културата на младите што допрва ќе не запрепасти? : D
hehe stosi tii : D

да е секој ден како за нова година, светот би бил многу подобар.

Наскоро спремам (сеа за сеа во ментална фаза) нов текст, нешто за моралните вредности на младите и кои (кој) ги креира нив.[/quote]
Интересно.
Само не разбирам зошто секоја креативност мора да биде потценувана, па дури и таа искажана на форум?

Наскоро спремам (сеа за сеа во ментална фаза) нов текст, нешто за моралните вредности на младите и кои (кој) ги креира нив.
Интересно.
Само не разбирам зошто секоја креативност мора да биде потценувана, па дури и таа искажана на форум?
Wait, креативност?

Wait, креативност?

Ете, точно на ова мислев во претходното мислење. Ова е тоа што не можам да го разберам.
Инаку, не планирам да дискутирам за креативноста, се зависи од тоа во колкави размери ја дефинираш.

Ете, точно на ова мислев во претходното мислење. Ова е тоа што не можам да го разберам.
Инаку, не планирам да дискутирам за креативноста, се зависи од тоа во колкави размери ја дефинираш.
Не стигнав да ја дефинирам, ја немам согледано сеуште о.о

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom