Xbox360 гејмери

• Креатор на темата Креатор на темата darjanmk
  • Време на започнување Време на започнување
Ама пак ќе се гледа дискот... Да не треба да се мачка со крема за станување проѕирен? :D

Епа изглеа, пошто така беше на еден туторијал.

И после треба да го скриеш Xbox-от позади кауч, за да не се глеа ни он.

Епа изглеа, пошто така беше на еден туторијал.

И после треба да го скриеш Xbox-от позади кауч, за да не се глеа ни он.

А јас мислев тапети да и лепам (на конзолата)... (Цацко од К-15) :pos2::pos2::pos2:

Има некој правено update на xbox-от одкако бил хакнат? Сакам да направам апдејт ама не знам дали ќе ми го смени хакнатиот фирмвер на dvd romot.
А да и како се стелтуваат игрите ако знае некој? :)

Симнувај ги игрите кои што се веќе стелтнати. Иначе ако направиш апдејт, не ти се менува фирмверот :). Само ако одиш онлајн, треба да го имаш последниот хакнат фирмвер за да не те фатат одма :).

Симнувај ги игрите кои што се веќе стелтнати. Иначе ако направиш апдејт, не ти се менува фирмверот :). Само ако одиш онлајн, треба да го имаш последниот хакнат фирмвер за да не те фатат одма :).

ако го фатат нека каже дека не е он :)

Ај сеа малце онтопик...

Боже оваа Ninja Gaiden 2 колку срање игра е, не ми се верува. Истите ствари од God of War 3, поточно слично чуство е како да ја играш GoW, само со 150% побрз фрејмрејт. Се е толку брзо, што и кул борбата изглеа срање....

Ај сеа малце онтопик...

Боже оваа Ninja Gaiden 2 колку срање игра е, не ми се верува. Истите ствари од God of War 3, поточно слично чуство е како да ја играш GoW, само со 150% побрз фрејмрејт. Се е толку брзо, што и кул борбата изглеа срање....

Значи дека God of War 3 украле ствари од Нинџа 2 пошто е 2 години постара играта ?

Ај сеа малце онтопик...

Пробаја Dante's Inferno можеби ќе ти се свиѓа.

Alan Wake, Halo Reach, Forza Motorsport 3, ири кој МОРА да ги пробаш.Чекам мислење од тебе :).

--- надополнето ---

Forza ти е на 2 двд-а, ама второто не ти треба за почеток се игра и со еднотото. На второто имаш додатоци од стази и некој коли....

Forza малце ми здосади не е како Gran Turismo на PS2 кај што можеш да полагаш за возачка од секоја катерогија и такви ствари... Иначе возењето и графиката се супер, и има над 400 коли

ИЗЛЕЕЕЕЗЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ LIMBO на торенти 120 мб е брзо сите на доњнлоад ОДМА вакво нешто не смеете да пропуштите верувајтеми, НАЈДОБРАТА ИГРА е.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom